Çözüldü Bilgisayardaki şeyler kendiliğinden silindi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam bende de böyle bir şey olmuştu kontrol etmiştim.Depolama falan diskler her şey duruyordu.Fakat masaüstü normal Windows masaüstü olmuştu.Ben de bilgisayarı yeniden başlattım ve sorun çözüldü.Eğer çözülmez ise cmd yi yönetici olarak çalıştırıp, SFC/Scannow yazın sonra yeniden başlatın.

https://www.technopat.net/sosyal/blog/sfc-scannow-komutu-nedir-ne-ise-yarar.2514/

 
Temp profil oluşmuş olabilir benim de başıma gelmişti. Kullanıcılar klasörünün ekran görüntüsünü atar mısınız?
Her şey duruyor örneğin GTA 5 oynuyorsun oyunun bütün dosyaları var sen masaüstünden kısayolunu siliyorsun başıma böyle bişey geldi ama bilgisayarda ki her şey böyle.
 
Bilgisayarınızda disk sayısı kaç? 2 tane disk kullanıyorsanız belgeleriniz diğer diskteyse disk arızalanmış olabilir. Eğer son zamanlarda bilgisayara Truva atı filan bulaştırdıysanız hacklenme olasılığınız da var.
 
Saçmalamayın Dostum sen masaüstüne sağ tıkla görünüme gel ve şu ikisini aç biter herşey geri gelir
1621234172658.png

siz büyük olaylara girmişsiniz yanlışlıkla yapmış olabilirsin
 
Arkadaşlar sabah 08.50'de bilgisayarımı açtım bilgisayar şifre girme kısmında bekliyordum 09.00 gibi bilgisayarın şifresini girdim masaüstünde ki her şey gitmiş ana Windows duvar kağıdı var arkada başka da bir şey yok. Dosyalara girdim belgeler, resimler, müzikler, videolar hepsi boş ilk başta arama çubuğuna Minecraft yazdım baktım ki Minecraft duruyor bu sefer Games yazdım ve klasörümün de durduğunu fark ettim. Aslında bütün dosyalarım var ama silinmiş gibi gözüküyor. Ayrıca Google hesaplarımın hepsi silinmiş normalde resimler falan boş çağan çakmak yazıp bir de oradan gireyim dedim resimlere resimler orada gözüküyor yani anlamadım bütün dosyalarım falan var ama yokmuş gibi oluyor. Oyunlarda ki bütün kayıtlarım falan da silinmiş nedir bu ne yapacağım?
Şimdi fark ettim az önce size göstermek için ekran görüntüsü atacaktım resimlerde bulamadım fotoğrafı ilk başta boş diye gözüken resimler ayrı çağan çakmak'daki olan resimler ayrı depolanıyor. Son çektiğim resimler de boş diye gözüken resimlere gitmiş.
Lütfen gören yazsın çok kötü durumdayım.

Bana ilginç gelen kısım her şeyin silinmesine rağmen Minecraft'ın durması gerçekten ilginç.
 
Bana ilginç gelen kısım her şeyin silinmesine rağmen Minecraft'ın durması gerçekten ilginç.
Hayır test için Minecraft'ı aradım her şey duruyor zaten ama sıfırlamışlar kendilerini ve masaüstüm boş.
açılmıyormu hiç bir dosya?
Bütün dosyalar var ama masaüstünde silinmiş, gmaillerim silinmiş aynı masaüstünde duran bir oyunu kısayolunu silmek gibi oyun durur ama gözükmez.
 

Geri
Yukarı