Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 25 Mart 2022 #1 RAM 16 GB Merhabalar bilgisayarda bir sorun var yavaşlama var bilgisayarda ama Kaspersky ve diğer uygulamalarla tarıyorum sorun çıkmıyor donanımsal sorun da yok. Eğer hiçbir sorun yoksa bilgisayar hangi nedende yavaşlar?
Merhabalar bilgisayarda bir sorun var yavaşlama var bilgisayarda ama Kaspersky ve diğer uygulamalarla tarıyorum sorun çıkmıyor donanımsal sorun da yok. Eğer hiçbir sorun yoksa bilgisayar hangi nedende yavaşlar?
KS KS Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 25 Mart 2022 #11 mike_wazowski_bruh dedi: CPU'ya yük binerse, SSD ya da HDD olup olmamasına ve yaşını doldurmasına, Bilgisayarı ağzına kadar doldurursan, Olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yeni. M.2 SSD var bilgisayarda. CPU kullanımı nasıl azaltılır hocam? Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: CPU'ya yük binerse, SSD ya da HDD olup olmamasına ve yaşını doldurmasına, Bilgisayarı ağzına kadar doldurursan, Olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yeni. M.2 SSD var bilgisayarda. CPU kullanımı nasıl azaltılır hocam?
cleWm018 Picopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #12 Gusein dedi: Bilgisayar yeni. M.2 SSD var bilgisayarda. CPU kullanımı nasıl azaltılır hocam? Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden CPU kullanımında yüzde kaç kullanıyor. Artı 0 Eksi
Gusein dedi: Bilgisayar yeni. M.2 SSD var bilgisayarda. CPU kullanımı nasıl azaltılır hocam? Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden CPU kullanımında yüzde kaç kullanıyor.
KS KS Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 25 Mart 2022 #13 cleWm018 dedi: Görev Yöneticisi'nden CPU kullanımında yüzde kaç kullanıyor. Genişletmek için tıkla... 3-10% hocam. Artı 0 Eksi
cleWm018 dedi: Görev Yöneticisi'nden CPU kullanımında yüzde kaç kullanıyor. Genişletmek için tıkla... 3-10% hocam.
cleWm018 Picopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #14 Gusein dedi: 3-10% hocam. Genişletmek için tıkla... En çok hangi uygulama kullanıyor. Artı 0 Eksi
KS KS Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 25 Mart 2022 #15 cleWm018 dedi: En çok hangi uygulama kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Windows uygulamarı başka hiçbir uygulama gözükmüyor. Hocam bu sorun Torrent indirdikden sonra oldu. Artı 0 Eksi
cleWm018 dedi: En çok hangi uygulama kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Windows uygulamarı başka hiçbir uygulama gözükmüyor. Hocam bu sorun Torrent indirdikden sonra oldu.
cleWm018 Picopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #16 Gusein dedi: 3-10% hocam. Genişletmek için tıkla... Format atıp driverları kurup bir deneyebilirsiniz kasmayı. Artı 0 Eksi
Gusein dedi: 3-10% hocam. Genişletmek için tıkla... Format atıp driverları kurup bir deneyebilirsiniz kasmayı.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #17 Gusein dedi: 3-10% hocam. Genişletmek için tıkla... Normal değerler hocam, saçmalamayın HWMonitor kurun ve SSD'nin sıcaklığına bakın cleWm018 dedi: Format atıp driverları kurup bir deneyebilirsiniz kasmayı. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Gusein dedi: 3-10% hocam. Genişletmek için tıkla... Normal değerler hocam, saçmalamayın HWMonitor kurun ve SSD'nin sıcaklığına bakın cleWm018 dedi: Format atıp driverları kurup bir deneyebilirsiniz kasmayı. Genişletmek için tıkla...
cleWm018 Picopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #18 mike_wazowski_bruh dedi: Normal değerler hocam, saçmalamayın. HWMonitor kurun ve SSD'nin sıcaklığına bakın. Genişletmek için tıkla... Kötü bir sıcaklık demedim zaten bu durumda kasması saçma o yüzden format dedim Windows'dan kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: Normal değerler hocam, saçmalamayın. HWMonitor kurun ve SSD'nin sıcaklığına bakın. Genişletmek için tıkla... Kötü bir sıcaklık demedim zaten bu durumda kasması saçma o yüzden format dedim Windows'dan kaynaklı olabilir.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #19 cleWm018 dedi: Kötü bir sıcaklık demedim zaten bu durumda kasması saçma o yüzden format dedim Windows'dan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Format atsanda sıcaklık sorununu çözemezsin, denedim Artı 0 Eksi
cleWm018 dedi: Kötü bir sıcaklık demedim zaten bu durumda kasması saçma o yüzden format dedim Windows'dan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Format atsanda sıcaklık sorununu çözemezsin, denedim
cleWm018 Picopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #20 mike_wazowski_bruh dedi: Format atsanda sıcaklık sorununu çözemezsin, denedim. Genişletmek için tıkla... Pardon sıcaklik yazmisim yüzde kullanması diyecektim yüzde değeri düşük ama kasıyor diyor. Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: Format atsanda sıcaklık sorununu çözemezsin, denedim. Genişletmek için tıkla... Pardon sıcaklik yazmisim yüzde kullanması diyecektim yüzde değeri düşük ama kasıyor diyor.