Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 25 Mart 2022 #1 RAM 16 GB Merhabalar bilgisayarda bir sorun var yavaşlama var bilgisayarda ama Kaspersky ve diğer uygulamalarla tarıyorum sorun çıkmıyor donanımsal sorun da yok. Eğer hiçbir sorun yoksa bilgisayar hangi nedende yavaşlar?
Merhabalar bilgisayarda bir sorun var yavaşlama var bilgisayarda ama Kaspersky ve diğer uygulamalarla tarıyorum sorun çıkmıyor donanımsal sorun da yok. Eğer hiçbir sorun yoksa bilgisayar hangi nedende yavaşlar?
KS KS Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 25 Mart 2022 #21 cleWm018 dedi: Kötü bir sıcaklık demedim zaten bu durumda kasması saçma o yüzden format dedim Windows'dan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam M.2 sıcaklığı 35 SSD 23 derecelerde. Artı 0 Eksi
cleWm018 dedi: Kötü bir sıcaklık demedim zaten bu durumda kasması saçma o yüzden format dedim Windows'dan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam M.2 sıcaklığı 35 SSD 23 derecelerde.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #22 cleWm018 dedi: Pardon sıcaklik yazmisim yüzde kullanması diyecektim yüzde değeri düşük ama kasıyor diyor. Genişletmek için tıkla... CPU kullanımı olmadıktan sonra başka bir etken de bunu da yapabilir Gusein dedi: Hocam M.2 sıcaklığı 35 SSD 23 derecelerde. Genişletmek için tıkla... Normal hepsi Artı 0 Eksi
cleWm018 dedi: Pardon sıcaklik yazmisim yüzde kullanması diyecektim yüzde değeri düşük ama kasıyor diyor. Genişletmek için tıkla... CPU kullanımı olmadıktan sonra başka bir etken de bunu da yapabilir Gusein dedi: Hocam M.2 sıcaklığı 35 SSD 23 derecelerde. Genişletmek için tıkla... Normal hepsi
KS KS Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 25 Mart 2022 #23 mike_wazowski_bruh dedi: Normal hepsi. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunda bu ki bilgisayarda sorun bulamıyorum. Defender'den kaynaklı olabilir mi? Virüs programı kullanmak mantıklı mı? Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: Normal hepsi. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunda bu ki bilgisayarda sorun bulamıyorum. Defender'den kaynaklı olabilir mi? Virüs programı kullanmak mantıklı mı?
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #24 Gusein dedi: Hocam sorunda bu ki bilgisayarda sorun bulamıyorum. Defender'den kaynaklı olabilir mi? Virüs programı kullanmak amntıklı mı? Genişletmek için tıkla... Tabii ki mantıklı, asıl kullanmamak mantıksız Artı 0 Eksi
Gusein dedi: Hocam sorunda bu ki bilgisayarda sorun bulamıyorum. Defender'den kaynaklı olabilir mi? Virüs programı kullanmak amntıklı mı? Genişletmek için tıkla... Tabii ki mantıklı, asıl kullanmamak mantıksız
cleWm018 Picopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #25 Gusein dedi: Hocam sorunda bu ki bilgisayarda sorun bulamıyorum. Defender'den kaynaklı olabilir mi? Virüs programı kullanmak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayar da Kaspersky yavaşlatıyordu. Ama antivirüs çok önemli. Artı 0 Eksi
Gusein dedi: Hocam sorunda bu ki bilgisayarda sorun bulamıyorum. Defender'den kaynaklı olabilir mi? Virüs programı kullanmak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayar da Kaspersky yavaşlatıyordu. Ama antivirüs çok önemli.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #26 Windows Update'deki her şeyi yaptın mı? (isteğe bağlı dağil) cleWm018 dedi: Benim bilgisayar da Kaspersky yavaşlatıyordu. Genişletmek için tıkla... Ben de hiç yavaşlama olmadı hocam Artı 0 Eksi
Windows Update'deki her şeyi yaptın mı? (isteğe bağlı dağil) cleWm018 dedi: Benim bilgisayar da Kaspersky yavaşlatıyordu. Genişletmek için tıkla... Ben de hiç yavaşlama olmadı hocam
cleWm018 Picopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #27 mike_wazowski_bruh dedi: Windows Update'deki her şeyi yaptın mı? (isteğe bağlı dağil) Ben de hiç yavaşlama olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta Kaspersky açikken FPS 90'lara kadar düşüyor açik değilken 200FPS'lerde. Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: Windows Update'deki her şeyi yaptın mı? (isteğe bağlı dağil) Ben de hiç yavaşlama olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta Kaspersky açikken FPS 90'lara kadar düşüyor açik değilken 200FPS'lerde.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #28 cleWm018 dedi: Valorant'ta Kaspersky açikken FPS 90'lara kadar düşüyor açik değilken 200FPS'lerde. Genişletmek için tıkla... İşlemcin ne? Ben hakikaten oyunlarda da sorun yaşamıyorum da Artı 0 Eksi
cleWm018 dedi: Valorant'ta Kaspersky açikken FPS 90'lara kadar düşüyor açik değilken 200FPS'lerde. Genişletmek için tıkla... İşlemcin ne? Ben hakikaten oyunlarda da sorun yaşamıyorum da
cleWm018 Picopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #29 mike_wazowski_bruh dedi: İşlemcin ne? Ben hakikaten oyunlarda da sorun yaşamıyorum da Genişletmek için tıkla... R3 3100. Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: İşlemcin ne? Ben hakikaten oyunlarda da sorun yaşamıyorum da Genişletmek için tıkla... R3 3100.
KS KS Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 25 Mart 2022 #30 mike_wazowski_bruh dedi: Windows Update'deki her şeyi yaptın mı? (isteğe bağlı dağil) mike_wazowski_bruh dedi: İşlemcin ne? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... i3 10100F. Evet hocam her gün yapıyorum. Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: Windows Update'deki her şeyi yaptın mı? (isteğe bağlı dağil) mike_wazowski_bruh dedi: İşlemcin ne? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... i3 10100F. Evet hocam her gün yapıyorum.