Bilgisayardaki sürücüleri tek tuşla güncelleme

Aslında mümkün. Anakartin yazılımı varsa sürücü güncelleme aracı da oluyor genelde içinde. Örneğin MSI Center'da Live Update var, chipset sürücüsünden tut Ethernet driverine kadar guncelliyor. Çoğu üçüncü parti sürücü güncelleme yazılımlarindan daha iyi olduğu kesin.

Hocam ben onu denediğimde bilgisayar mavi ekran vermişti kendim yüklediğimde bir sorun olmadı. Anakartım B550 F ROG serisi.

Hocam ben onu denediğimde bilgisayar mavi ekran vermişti kendim yüklediğimde bir sorun olmadı. Anakartım B550 F ROG serisi.

O ASUS'un problemidir bilemem. Belki de Windows da bir yandan sürücü kurduğu için çakismistir. Ben hiç problem yaşamadım anakartın kendi yazılımından guncellerken.

Hocam az önce tekrar denediğimde CMD kısmına winget upgrade --all yazdığımda gerçekten işe yaradığını fark ettim sizce bir zararı olur mu Discord vs. hepsini güncelliyor.

Onu ben de denedim de pek güven vermedi.

Aslında mümkün. Anakartin yazılımı varsa sürücü güncelleme aracı da oluyor genelde içinde. Örneğin MSI Center'da Live Update var, chipset sürücüsünden tut Ethernet driverine kadar guncelliyor. Çoğu üçüncü parti sürücü güncelleme yazılımlarindan daha iyi olduğu kesin.

Hocam bilgisayar müzeden kalma anakart driveri olacağını sanmam :d
Alttaki gibi bir şeydi.

Dosya Ekleri

• resim_2023-08-07_112329320.png
    resim_2023-08-07_112329320.png
    396 KB · Görüntüleme: 101
Onu ben de denedim de pek güven vermedi.

Hocam bilgisayar müzeden kalma anakart driveri olacağını sanmam :d

Hocam Windows'un sistemi olan bir şeyin bir zararının olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı