R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #1 Windows ile tarama yaptığımda virüs buldu. Ne yapmam lazım şimdi?
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.359 Makaleler 3 Çözümler 80 9 Mayıs 2023 #2 Kaldırmanız gerek. Başka ne yapılabilirsiniz ki? Artı 0 Eksi
ShiedaKaynn15 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 73 Çözümler 2 9 Mayıs 2023 #3 Karantinaya alın. Ardından Malwarebytes ve Kaspersky Total Security yükleyerek tam tarama yapın. Windows Defender ile bir daha tam tarama yapın. Artı 0 Eksi
Karantinaya alın. Ardından Malwarebytes ve Kaspersky Total Security yükleyerek tam tarama yapın. Windows Defender ile bir daha tam tarama yapın.
KS KS R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #4 METANİC dedi: Kaldırmanız gerek. Başka ne yapılabilirsiniz ki? Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir uygulama indirip tarama yapmak istiyorum. Uygulama önerisi istiyorum yani. Artı 0 Eksi
METANİC dedi: Kaldırmanız gerek. Başka ne yapılabilirsiniz ki? Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir uygulama indirip tarama yapmak istiyorum. Uygulama önerisi istiyorum yani.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.359 Makaleler 3 Çözümler 80 9 Mayıs 2023 #5 RİCK GRİMES1 dedi: Hocam herhangi bir uygulama indirip tarama yapmak istiyorum. Uygulama önerisi istiyorum yani. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes kullanın. İşinizi görecektir. Artı 0 Eksi
RİCK GRİMES1 dedi: Hocam herhangi bir uygulama indirip tarama yapmak istiyorum. Uygulama önerisi istiyorum yani. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes kullanın. İşinizi görecektir.
League Of Gamers Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 681 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #6 RİCK GRİMES1 dedi: Windows ile tarama yaptığımda virüs buldu. Ne yapmam lazım şimdi? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'ya da Kaspersky. Onun dışında format tavsiye edebilirim tam çözüm olarak. Artı 0 Eksi
RİCK GRİMES1 dedi: Windows ile tarama yaptığımda virüs buldu. Ne yapmam lazım şimdi? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'ya da Kaspersky. Onun dışında format tavsiye edebilirim tam çözüm olarak.
emircandan Centipat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Mayıs 2023 #7 Bun programı da bir kenarda bulundurum. İyi akşamlar. Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats. www.emsisoft.com Artı 0 Eksi
Bun programı da bir kenarda bulundurum. İyi akşamlar. Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats. www.emsisoft.com
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.558 Çözümler 5 10 Mayıs 2023 #8 Kaspersky işini görür. Artı 0 Eksi