TurboxFanClub Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 6 Ocak 2023 #1 Eski Laptop'umda bulunan Sounpad'i içi dolu bir şekilde yeni sistemime atmak istiyorum, fakat nasıl yapabileceğim hakkında hiçbir yerde video veya yazı bulamadım. Bilen varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum.
Eski Laptop'umda bulunan Sounpad'i içi dolu bir şekilde yeni sistemime atmak istiyorum, fakat nasıl yapabileceğim hakkında hiçbir yerde video veya yazı bulamadım. Bilen varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum.
KaanPasha Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2023 #2 Soundpad içerisinde bulunan müzikleri taşıyabilirsin yeni bilgisayarına. Artı 0 Eksi
KS KS TurboxFanClub Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 6 Ocak 2023 #3 KaanPasha dedi: Soundpad içerisinde bulunan müzikleri taşıyabilirsin yeni bilgisayarına. Genişletmek için tıkla... Soundpad içerisinde bulunan müzikler bilgisayar içerisinde bulunmuyor. Sadece soundpad'in içerisinde var. Artı 0 Eksi
KaanPasha dedi: Soundpad içerisinde bulunan müzikleri taşıyabilirsin yeni bilgisayarına. Genişletmek için tıkla... Soundpad içerisinde bulunan müzikler bilgisayar içerisinde bulunmuyor. Sadece soundpad'in içerisinde var.