Çözüldü Bilgisayardan çıkan ses Coil Whine mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AyEeSto01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Geçen bir konu açmıştım orada PSU'dan çıkıyor gibi algılamıştım ama size de sormak istiyorum. Videonun linkini bırakıcağım. O videoda sistem yükte (GPU %100, 70 C•), kasanın kapağı açık ses videoya daha iyi yansısın diye. Videoda telefon mikrofonunu bir GPU'ya bir de PSU'ya tutuyorum. Ona göre cevaplarınızı bekliyorum. Ne yapmalıyım?
Bu ses ne?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Geçen bir konu açmıştım orada PSU'dan çıkıyor gibi algılamıştım ama size de sormak istiyorum. Videonun linkini bırakıcağım. O videoda sistem yükte (GPU %100, 70 C•), kasanın kapağı açık ses videoya daha iyi yansısın diye. Videoda telefon mikrofonunu bir GPU'ya bir de PSU'ya tutuyorum. Ona göre cevaplarınızı bekliyorum. Ne yapmalıyım?
Bu ses ne?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Coil Whine'a benziyor PSU'dan olsa bip diye ses gelirdi.
Bu ses ne?

Coil Whine'a benziyor PSU'dan olsa bip diye ses gelirdi.

Çözüm
Coil Whine'ın tedavisi yok eğer rahatsız ediyorsa servise gönder değiştirsinler ancak bu durumda sisteme zararı yok.

Ekran kartından geldiğini çok muhtemel. Sadece oyunda yükte iken oluyor boşta iken sorun yok. Seste kasa kapalı iken az geliyor hem de garanti zaten kabul falan etmiyormuş çoğunlukla o zaman böyle kullanmaya devam edeyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı