utopianwhale Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 28 Temmuz 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RX 580 Anakart B450m İşlemci RYZEN 5 2600 Bilgisayardan aniden cızırtılı ses gelmeye başladı, ne olduğunu anlayamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bilgisayardan aniden cızırtılı ses gelmeye başladı, ne olduğunu anlayamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Teknocanavar Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Temmuz 2023 #2 Hocam benim de olmaya başladı ne yapacağım bilmiyorum. Artı 0 Eksi
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.773 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #3 Yük altındayken geliyor sanırsam. Coil whine olduğunu düşünüyorum, zararı yok. Bobinlerden akım geçmesi sonucu bobinlerin titremesiyle oluşuyor. Artı 0 Eksi
Yük altındayken geliyor sanırsam. Coil whine olduğunu düşünüyorum, zararı yok. Bobinlerden akım geçmesi sonucu bobinlerin titremesiyle oluşuyor.
TechnoSorun Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 680 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #4 utopianwhale dedi: Bilgisayardan aniden cızırtılı ses gelmeye başladı, ne olduğunu anlayamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Herhangi bir fan kabloya değiyor mu kontrol edin HDD'den de geliyor olabilir. Artı 0 Eksi
utopianwhale dedi: Bilgisayardan aniden cızırtılı ses gelmeye başladı, ne olduğunu anlayamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Herhangi bir fan kabloya değiyor mu kontrol edin HDD'den de geliyor olabilir.
B BeraTXDDD Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #5 Yüke girdiğinde geliyorsa yüksek ihtimalle coilwhine var hocam. Artı 0 Eksi
R ru1ns Kilopat Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 83 Çözümler 1 28 Temmuz 2023 #6 Bana da Coilhwhine gibi geldi. PSU'dan geliyor gibi eğer yük altındayken geliyorsa muhtemelen CW var Artı 0 Eksi
KS KS utopianwhale Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 28 Temmuz 2023 #7 BeraTXDDD dedi: Yüke girdiğinde geliyorsa yüksek ihtimalle coilwhine var hocam. Genişletmek için tıkla... Boşta geliyor. picl raknhocam dedi: Yük altındayken geliyor sanırsam. Coil whine olduğunu düşünüyorum, zararı yok. Bobinlerden akım geçmesi sonucu bobinlerin titremesiyle oluşuyor. Genişletmek için tıkla... Bilmediğimden diyorum fakat coil whine olsa bilgisayarı ilk aldığım günden beridir olmaz mıydı? Artı 0 Eksi
BeraTXDDD dedi: Yüke girdiğinde geliyorsa yüksek ihtimalle coilwhine var hocam. Genişletmek için tıkla... Boşta geliyor. picl raknhocam dedi: Yük altındayken geliyor sanırsam. Coil whine olduğunu düşünüyorum, zararı yok. Bobinlerden akım geçmesi sonucu bobinlerin titremesiyle oluşuyor. Genişletmek için tıkla... Bilmediğimden diyorum fakat coil whine olsa bilgisayarı ilk aldığım günden beridir olmaz mıydı?
B BeraTXDDD Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #8 utopianwhale dedi: Boşta geliyor. Bilmediğimden diyorum fakat coil whine olsa bilgisayarı ilk aldığım günden beridir olmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... Sonradanda olabiliyor hocam coilwhine şans işidir. Artı 0 Eksi
utopianwhale dedi: Boşta geliyor. Bilmediğimden diyorum fakat coil whine olsa bilgisayarı ilk aldığım günden beridir olmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... Sonradanda olabiliyor hocam coilwhine şans işidir.
KS KS utopianwhale Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 28 Temmuz 2023 #9 Kasaya hafif bir yük koyunca ses kesiliyor üstüne bardak koydum ses kesildi ilginç. Artı 0 Eksi