Tunahanaltn Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 514 Çözümler 1 9 Ocak 2021 #1 Bilgisayarım sorunsuz çalışıyordu. Cyberpunk oynuyordum ve yanık kokusu gelmeye başladı. Ama hala sistem çalışıyordu oyunu ve PC'yi kapattım direkt. Hala açmadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayarım sorunsuz çalışıyordu. Cyberpunk oynuyordum ve yanık kokusu gelmeye başladı. Ama hala sistem çalışıyordu oyunu ve PC'yi kapattım direkt. Hala açmadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #11 Tunahanaltn dedi: 1 yıl 1,5 ay oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam, sorunun PSU'dan olduğunu düşünüyorsan ve garantisi varsa PSU'yu garantiye yolla. Artı 0 Eksi
Tunahanaltn dedi: 1 yıl 1,5 ay oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam, sorunun PSU'dan olduğunu düşünüyorsan ve garantisi varsa PSU'yu garantiye yolla.
KS KS Tunahanaltn Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 514 Çözümler 1 9 Ocak 2021 #12 BerkayZ87 dedi: Hocam, sorunun PSU'dan olduğunu düşünüyorsan ve garantisi varsa PSU'yu garantiye yolla. Genişletmek için tıkla... Maalesef PSU kasa ile gelmişti ve kasayı sattım. Ayrıca içini açtım. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Hocam, sorunun PSU'dan olduğunu düşünüyorsan ve garantisi varsa PSU'yu garantiye yolla. Genişletmek için tıkla... Maalesef PSU kasa ile gelmişti ve kasayı sattım. Ayrıca içini açtım.
LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.388 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #13 Kasanın içini bir güzel temizle. Bilgisayarı açıp dene ama yine koku gelirse kapat ve profesyonel birine danış. Artı 0 Eksi
Kasanın içini bir güzel temizle. Bilgisayarı açıp dene ama yine koku gelirse kapat ve profesyonel birine danış.