Ya dün akşam eve misafir çocuğu geldi. Bilgisayarımda oyun oynamaya başladı ben de bir hava alayım diye dışarı çıktım. 30dk sonra geldiğimde ne göreyim! Çocuk masama koltuğuma bilgisayarın kasasının içine anakarta her yere işemiş. PC'yi de açık bırakıp gitmişler. PC'den tuhaf tuhaf sesler geliyordu RGB'ler yanıp sönüyordu biraz da sidikli yanık kokusu gibi bir şey kokuyordu oda. Pirince yatırayım dedim şu anda sabah oldu. Ne yapmalıyım, açayim mi PC'yi? Korkuyorum patlayacak diye.
Bence çocuğun ailesine durumu anlatın sistemi onlara verip parasını alın. Sidikle uğraşılmaz. Bu saatten sonra o sistemden fayda da gelmez. Hayır yani oraya nasıl işersin arkadaş!
Bu yaptıkları da ayıptır kardeşim git ödesinler pc'nin parasını.
İğrençlik yani çocuklarına hakim olamıyorlar birde öyle bırakıp gitmek nedir hakkını savun güzelim sistem bir 'çocuk' yüzünden gitmiş olup da sistemsiz kalma gidip parasını iste onlarda çocuklarına çeki düzen versinler.
Gitti RTX 2070 işlemci su soğutmalı olduğu için sıkıntı olmadı da RAM'lardan emin değilim.
Çocuğun ailesine söyledim çocuk sinirlendiği için işemiş kasanın içine. Tamam vurursun da işemek nedir arkadaş nasıl bir fetiş bu nasıl bir kin öfke nefret anlayamadım gitti.
Sistem 8 bin TL ailesine çok üzülüyorum çok yazık oldu.
Burada gerçekten mağdur sen değilsin, o çocuğun ailesi. Düşünsene şu yaratıkla her gün aynı evde yaşadığını... Şaka bir yana gerçekten çok geçmiş olsun. Acını tahmin bile edemiyorum. Senin yerinde ben olsam o odadan kan çıkardı herhalde.
Gitti RTX 2070 işlemci su soğutmalı olduğu için sıkıntı olmadı da RAM'lardan emin değilim.
Çocuğun ailesine söyledim çocuk sinirlendiği için işemiş kasanın içine. Tamam vurursun da işemek nedir arkadaş nasıl bir fetiş bu nasıl bir kin öfke nefret anlayamadım gitti.