Bilgisayardan hiçbir şekilde ses gelmiyor

Nuck

Hectopat
Hoparlör bilgisayarıma bağlı fakat bilgisayarda ses yok. Takıp çıkar yaptım, sürücüleri kontrol ettim, aygıt sürücüsünü güncelleştirdim ama hiçbir şey değişmedi. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoparlör bilgisayarıma bağlı fakat bilgisayarda ses yok. Takıp çıkar yaptım, sürücüleri kontrol ettim, aygıt sürücüsünü güncelleştirdim ama hiçbir şey değişmedi. Ne yapmam lazım?

Sürücüler ile ilgilidir diye düşünüyorum DDU ile silip indirebilir misiniz? Yeni mi ortaya çıkıyor?

1. şimdi eğer kasa kullanıyorsan bazı anakartlarda arkasında 3 jak var biri mikrofon biri hoparlör diyerinde duble dı galiba ortadakine takmayı dene ya da sırayla hepsine tak.
2. aygıt yöneticisinden ses kısmında ses aygılarını görüntüle de hoparlör ü tak ve bak orada görüyor mu görmüyorsa ya anakartta ya da hoparlör de sıkıntı var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı