Bilgisayardan Instagram mobili nasıl kullanabilirim?

kronos0

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Arkadaşlar APK dosyaları PC'den açmak için Ark Welder indirmeye çalışıyorum ama Chrome'a ekleyemiyorum uzantıyı buna ihtiyaç olmadan bilgisayardan telefondaki gibi Instagram'ı nasıl kullanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Opera'da CTRL+Shift+I kombinasyonunu kullanıp geliştirici araçlarına giriyorum. Sonra elements kategorisinin yanında bir mobil simgesi var.
Screenshot_2.png

(mavi renkli olan). İnstagram'a girdikten sonra ona 1 kere tıklayıp(mavi olacak) F5 atıyorum ondan sonra instagram mobil olmuş oluyor. Tabii her instagrama girdiğinde bunu tekrarlaman gerekiyor. Bir de chrome'da çalışır mı bilemem ama denemekte fayda var.

Ben Opera'da CTRL+Shift+ı kombinasyonunu kullanıp geliştirici araçlarına giriyorum. Sonra elements kategorisinin yanında bir mobil simgesi var. Eki Görüntüle 583612
(Mavi renkli olan). Instagram'a girdikten sonra ona 1 kere tıklayıp(mavi olacak) F5 atıyorum ondan sonra Instagram mobil olmuş oluyor. Tabii her Instagram'a girdiğinde bunu tekrarlaman gerekiyor. Bir de Chrome'da çalışır mı bilemem ama denemekte fayda var.

Chrome'de de oluyor o ama gönderiler vs. tam çıkmıyor Opera'yı açınca da çöktü hatası veriyor bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı