Bilgisayardan iPhone'a veri nasıl atılır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500
Asus prime b350m-a
Msi ventus xs gtx1650 4gb
Msi g244f 170hz gaming monitör
Kingston hyperx 2400mhz 16gb (2x8) ddr4
Aerocool 600watt
Samsung 960 evo 250gb m.2 ssd
Gigabyte 120gb sata ssd
Wd blue 7200rpm 1tb desktop hdd 2x
Merhaba arkadaşlar benim 13 sene önce bir bilgisayarım vardı. İçindeki hard diski yeni bilgisayarıma taktım içinde ölen abimden kalma fotoğraflar videolar vardı. Benim için çok önemli ben nasıl video fotoğrafları telefona atacağım? Android de direk atıyorduk. IPhone'da yetki verilmiyor diyor. Nasıl atarım? Şimdiden teşekkürler.

image.jpg

Başınız sağolsun hocam. iCloud üzerinden yapabilirsiniz. İlgili Apple makalesi: Windows PC'nizde iCloud Fotoğrafları'nı ayarlama ve kullanma

Fotoğraf ve videolarınızı iCloud Fotoğrafları'na yükleme​

Aşağıdaki adımları izleyerek PC'nizdeki fotoğraf ve videoları iCloud Fotoğrafları'na yükleyebilirsiniz:

Windows 10 için iCloud veya sonraki sürümlerinde​

1. Dosya Gezgini penceresini açın.
  2. Dolaşma bölmesinde iCloud Fotoğrafları'nı tıklayın.
  3. Başka bir pencerede, iCloud Fotoğrafları'na eklemek istediğiniz fotoğraflarınızı sakladığınız klasörü açın.
  4. Eklemek istediğiniz fotoğrafları seçin.
  5. Bunları iCloud Fotoğrafları klasörüne sürükleyin.
Fotoğraflar uygulamasına yüklediğiniz fotoğraf ve videoları iCloud.com'da ve tüm Apple aygıtlarınızda görüntüleyebilirsiniz.

Başınız sağolsun. Bilgisayarda google drive a giriş yapın telefona da indirin google drive bilgisayardan yükledikten sonra telefondan cihazınıza indirebilirsiniz.

iTunes indir ve telefonu kabloyla bilgisayara bağla. Dosya kısmından dosya ekle diyeceksin. Öyle aktarabilirsin. Windows'un fotoğraflar uygulaması da pratik ama yanlış hatırlamıyorsam sadece telefondan bilgisayara aktarma yapıyordu.

Not: iTunes üzerinden yaptığınız aktarmalar kayıpsız olacaktır. Yukarıda dendiği gibi Drive (Veya iCloud dışındaki herhangi bir servis) üzerinden aktarma yaptığınızda medyalar sıkıştırmaya (Kalite düşüklüğüne) maruz kalabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı