Bilgisayardan mining virüsü nasıl temizlenir?

Cihan yeni

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba ben bigisayara yanlışlıkla sanırım mining virüsü yükledim. Bundan şu sebeple şüpheleniyorum, benim ekran kartı normalde Half-Life 2 yüksek ayarda bile fan açmıyor 0 dB modu olduğu için ama şu anda boşta bile sürekli fan döndürüyor. Kaspersky ile tam detaylı tarama yaptım ama düzelmedi. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba ben bigisayara yanlışlıkla sanırım mining virüsü yükledim. Bundan şu sebeple şüpheleniyorum, benim ekran kartı normalde Half-Life 2 yüksek ayarda bile fan açmıyor 0 dB modu olduğu için ama şu anda boşta bile sürekli fan döndürüyor. Kaspersky ile tam detaylı tarama yaptım ama düzelmedi. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
Format kesin çözüm.

Görev yöneticisini aç, ne o kadar çok yiyor bi' bak.
Win + R yapıp msconfig.exe yazın Microsoft öğelerini gizleyin ve şüpheli tüm şeyleri kapatıın.
Görev yöneticisi açıldığında mining işlevlerini durdurabiliyorlar artık, veya siz sadece bilgisayarı AFK bıraktığınızda çalışıyor, siz işlem yapmaya başlayınca çalışmayan mining virüsleri bile var.

İşte onu yapmam biraz zor çünkü bilgisayarda bayağı veri var.

Peki sizce ekran kartı neden sürekli fan döndürüyor?
Half Life açıkken dönüyor fanlar, oraya kadar anladım. Peki oyun kapandıktan sonra fanlar normale dönüyor mu? Dönüyorsa bir problem yok bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı