Çözüldü Bilgisayardan Mobile oyun yayını nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tek47

Decapat
Daha fazla  
Şimdi elimde iyi telefon ve bilgisayar var ancak telefondan oynayıp bilgisayardan videoyu kaydetmek istiyorum (telefonu yormadan), kablosuz bağlantı sorun çıkartıyor. Telefonu yormadan bilgisayar üzerinden kayıt işlemini nasıl gerçekleştirebilirim? Kablolu şekilde?

Çözüm
Telefonumdan oynamak istiyorum o yüzden emulator denemedim, kablolu bağlantı vardı eskiden yapmıştım ancak hem telefonum eskiydi hem bilgisayarım düşük kare hızında veriyordu kayıt alınamayacak kadar kötüydü kalitesi.

Scrcpy kurmayı deneyebilirsiniz, kablolu çalışıyor olması gerek.
Telefonda USB debugging/USB hata ayıklama açık olduğundan da emin olun.
Emulator kurmayi denediniz mi? Daha kolay olur kaydetmesi, kablosuz olarak belki TeamViewer benzeri uygulamaları deneyebilirsiniz, ve öyle kaydedersiniz bilgisayar üzerinden.

Ve kablosuz yazmamın sebebi kablolu bağlantı mümkün olmayabilir, üstteki yazıyı okudum.

Emulator kurmayi denediniz mi? Daha kolay olur kaydetmesi, kablosuz olarak belki TeamViewer benzeri uygulamaları deneyebilirsiniz, ve öyle kaydedersiniz bilgisayar üzerinden.

Ve kablosuz yazmamın sebebi kablolu bağlantı mümkün olmayabilir, üstteki yazıyı okudum.

Telefonumdan oynamak istiyorum o yüzden emulator denemedim, kablolu bağlantı vardı eskiden yapmıştım ancak hem telefonum eskiydi hem bilgisayarım düşük kare hızında veriyordu kayıt alınamayacak kadar kötüydü kalitesi.

Scrcpy kurmayı deneyebilirsiniz, kablolu çalışıyor olması gerek.
Telefonda USB debugging/USB hata ayıklama açık olduğundan da emin olun.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı