GTX 950 sisteme 5 bin TL'ye ekran kartı önerisi

Arthurr

Centipat
Daha fazla  
Şu anda sistemimde GTX 950 bulunmakta. Takdir edersiniz ki fazlasıyla yetersiz. Ben de GTX 1080 ve i7 6700K almayı düşündüm. Ancak GTX 1080'in TDP değerlerini anlayabildiğim kadarıyla 400W'lık PSU'm karşılayamayacak. 1660S almayı da düşündüm ama çok yetersiz geliyor. Bu sebepten ötürü bana en mantıklı hamlenin ne olabileceğini söylerseniz çok sevinirim. Ekran kartı için bütçem 5.000 TL civarı ve az da olsa aşabilirim. Şimdiden teşekkürler.

AMD tarafında RX 6600, NVIDIA tarafında RTX 2060 Super bakabilirsiniz. 2060 Super için PSU ortalama altı bir modelse sorun oluşturabir.
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Aslnda almayı düşündüğüm ilk kart RX 6600 idi. Fakat bu kartı alabilmek için bildiğim kadarıyla anakartımı da değiştirmem gerek. Anakartım H110M. Bu anakartın desteklediği RX 6600 ile darboğaz yapmayacak bir işlemci var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Aslında almayı düşündüğüm ilk kart RX 6600 idi. Fakat bu kartı alabilmek için bildiğim kadarıyla anakartımı da değiştirmem gerek. Anakartım H110M. Bu anakartın desteklediği RX 6600 ile darboğaz yapmayacak bir işlemci var mı acaba?

Hocam anakartınızı değiştirmeniz şart değil. i7 7700 veya 7700k ile kullanabilirsiniz. Veya mevcut işlemcinizle bir süre kullanıp ileride bütçeniz el verince AM4 gibi bir platforma geçersiniz. Güncel işlemciniz de aşırı bir darboğaz yapmıyor. Cyberpunk 2007, The Last of Us ve Hogwarts Legacy gibi oyunlarda hissedersiniz sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı