Çözüldü Instagram Bilgisayardan planlanmış gönderi nasıl gönderilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EnesBeyy

Kilopat
Makaleler
1
Telefondan ayarlayabiliyorum ama bilgisayardan olmuyor. Profesyoneller için kısmında planlanmış gönderi kısmı çıkmıyor. Nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Telefondan ayarlayabiliyorum ama bilgisayardan olmuyor. Profesyoneller için kısmında planlanmış gönderi kısmı çıkmıyor. Nasıl yapabilirim?
Aşağıda belirttiğim linke girip İnstagram hesabınız ile giriş yapın. Giriş yaptığınızda ana sayfada gönderi oluştur seçeneği olacak. Normal İnstagram'daki gibi gönderinizi oluşturun ve istediğiniz gibi planlı gönderim oluşturun.
1755164306088.png

Aşağıda belirttiğim linke girip İnstagram hesabınız ile giriş yapın. Giriş yaptığınızda ana sayfada gönderi oluştur seçeneği olacak. Normal İnstagram'daki gibi gönderinizi oluşturun ve istediğiniz gibi planlı gönderim oluşturun.
1755164306088.png

Çözüm
Aşağıda belirttiğim linke girip İnstagram hesabınız ile giriş yapın. Giriş yaptığınızda ana sayfada gönderi oluştur seçeneği olacak. Normal İnstagram'daki gibi gönderinizi oluşturun ve istediğiniz gibi planlı gönderim oluşturun. Eki Görüntüle 2555645
Meta business tarafından gönderilebiliyor.
hocam sağolun bu şekilde yapılıyor ama 10 dakikadan fazladır videonun yüklenmesini bekliyorum. Medya işleniyor diyor kalıyor. Bu hep böyle bekletiyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı