Aşağıda belirttiğim linke girip İnstagram hesabınız ile giriş yapın. Giriş yaptığınızda ana sayfada gönderi oluştur seçeneği olacak. Normal İnstagram'daki gibi gönderinizi oluşturun ve istediğiniz gibi planlı gönderim oluşturun.Telefondan ayarlayabiliyorum ama bilgisayardan olmuyor. Profesyoneller için kısmında planlanmış gönderi kısmı çıkmıyor. Nasıl yapabilirim?
business.facebook.com
Aşağıda belirttiğim linke girip İnstagram hesabınız ile giriş yapın. Giriş yaptığınızda ana sayfada gönderi oluştur seçeneği olacak. Normal İnstagram'daki gibi gönderinizi oluşturun ve istediğiniz gibi planlı gönderim oluşturun.Telefondan ayarlayabiliyorum ama bilgisayardan olmuyor. Profesyoneller için kısmında planlanmış gönderi kısmı çıkmıyor. Nasıl yapabilirim?
business.facebook.com
Telefondan ayarlayabiliyorum ama bilgisayardan olmuyor. Profesyoneller için kısmında planlanmış gönderi kısmı çıkmıyor. Nasıl yapabilirim?
Aşağıda belirttiğim linke girip İnstagram hesabınız ile giriş yapın. Giriş yaptığınızda ana sayfada gönderi oluştur seçeneği olacak. Normal İnstagram'daki gibi gönderinizi oluşturun ve istediğiniz gibi planlı gönderim oluşturun. Eki Görüntüle 2555645
Meta for Business (ehemals Facebook for Business)
business.facebook.com
hocam sağolun bu şekilde yapılıyor ama 10 dakikadan fazladır videonun yüklenmesini bekliyorum. Medya işleniyor diyor kalıyor. Bu hep böyle bekletiyor mu?Meta business tarafından gönderilebiliyor.
Evet biraz uzun sürebiliyor işlenmesi.hocam sağolun bu şekilde yapılıyor ama 10 dakikadan fazladır videonun yüklenmesini bekliyorum. Medya işleniyor diyor kalıyor. Bu hep böyle bekletiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.