Bilgisayardan Rusça ses geldi

Okoza

Hectopat
İyi günler arkadaşlar, bu aralar birçok konu açıyorum fakat bu seferki bayağı bir farklı. Bilgisayarımda hiçbir program açık olmadığı halde arkadan Rus bir adamın konuşma sesi geldi. Sanki bir filmin son sahnesi gibiydi. Adamın konuştuğu esnada arkada aksiyonlu bir müzik çalıyordu. Google veya başka bir uygulama açık değildi. Virüs mü diye sormuyorum, ne tür bir virüs acaba?
gerçek hayatta Black mirror yaşadım az önce...

Ruslar tarafından kırılmış bir uygulama oyun vs kurduysanız onların kurulumlarında böyle sesler ekleyebiliyorlar.

Mikrofona eğilip malum Rusça küfrü edin. Bakalım cevap gelecek mi İlk önce bir Windows Defender ile tarayın. Bence ciddi bir şey yok.

İki seçenek var, ilkinden gidecek olursak en garanti yoldan bir format atıyorsun,
baktın hala ses duyuyorsan ikinci seçenek olarak bir psikiyatr derdine derman olacaktır.

Herkes mizahşör olmuş arkadaşlar . Malwarebytes ile tarama yaptım ama bir şey çıkmadı. Şimdi Kaspersky ile tarama yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…