Bilgisayardan "pat" diye ses geldi ve kapandı

hermus_c

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL I3 14100F RTX 4060-500GB M.2 SSD 16GB RAM
Meslek
Ögrenci-Kaynakçı
Arkadaşlar bilgisayarı 2 gün önce aldım. Bugün bilgisayar açıkken pat diye bir ses geldi ve kapandı. PSU Rampage idi. Sanırım o patladı. Açılmıyor bilgisayar.
Sizce diğer parçalara zarar gelmiş midir?

Hocam UPS alabilirsiniz. UPS içinde elektrik tutuyor ve 10 dk falan PC kullanmanı sağlıyor. Batarya gibi düşün ama priz elektriğinden PC'ye zarar gelmiyor.

UPS daha iyi. 4060 sistem için 1000VA UPS iyi olur.

Hemen vatan'a koş durma bekleme hemen. Belirt durumu iade alıyorlarsa ver almıyorlarsa psu değiştir bir şeyler yaptır ama koş vatana git

Hemen Vatan'a koş durma bekleme hemen. Belirt durumu iade alıyorlarsa ver almıyorlarsa PSU değiştir bir şeyler yaptır ama koş vatana git.

Bugün görüştüm isterseniz kargolayın bize dediler 20 iş günü sürermis. İsterseniz de Eskişehir şubemize gidin orada halledelim dediler yarın şubeye gideceğim.

Bugün görüştüm isterseniz kargolayın bize dediler 20 iş günü sürermis. İsterseniz de Eskişehir şubemize gidin orada halledelim dediler yarın şubeye gideceğim.
tamamdır

Teslim ettim şubeye 20 iş günü diyor. Yani 1 ay. :(

Arkadaşlar şimdi aradılar sadece güç kaynağında sorun varmış. Diğerlerinde sorun yok şükür.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bilgisayarı 2 gün önce aldım. Bugün bilgisayar açıkken pat diye bir ses geldi ve kapandı. PSU Rampage idi. Sanırım o patladı. Açılmıyor bilgisayar.
Sizce diğer parçalara zarar gelmiş midir?

Bana da olmuştu gidip en ucuz PSU'dan aldım tekrar Rampage benimkinin yanında Gold sertifikalı kalır şu an kullanıyorum memnunum bir zarar gelmedi hiçbir şeye.

Teslim ettim şubeye 20 iş günü diyor. Yani 1 ay. :(

Arkadaşlar şimdi aradılar sadece güç kaynağında sorun varmış. Diğerlerinde sorun yok şükür.

PSU değiştirmek nasıl 20 iş günü olmuş işe bak.

Akım korumalı priz alamam gerektiğini söylediler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı