Bilgisayardan ses gelmiyor

uahs1

Hectopat
Daha fazla  
Kulaklığı görüyor ses ayarlarından gördüğünü görüyorum arkada bir video açtığımda çalıştığını da görüyorum ama ses gelmiyor. Kulaklıkta bir sorun yok. Başka bir bilgisayar bağladığım zaman sorunsuz çalıştı.

Kulaklığı görüyor ses ayarlarından gördüğünü görüyorum arkada bir video açtığımda çalıştığını da görüyorum ama ses gelmiyor. Kulaklıkta bir sorun yok. Başka bir bilgisayar bağladığım zaman sorunsuz çalıştı.
Sürücüleriniz eksik olabilir. Ses kartınıza uygun sürücüyü güncelleyin lütfen.

Laptop mu kullanıyorsunuz masaüstü mü?

Masaüstlerinde anakartınızın, laptopta da marka modelde araştırdığınızda hangi ses kartına sahip olduğunuzu görebiliyorsunuz. O markaya ait güncel bir ses driverı kurduğunuzdan emin misiniz?

Dilerseniz anakartınızın marka modelini veya laptop kullanıyorsanız laptop marka modelini verebilirsiniz sizin için kontrol edebilirim

Laptop mu kullanıyorsunuz masaüstü mü?

Masaüstlerinde anakartınızın, laptopta da marka modelde araştırdığınızda hangi ses kartına sahip olduğunuzu görebiliyorsunuz. O markaya ait güncel bir ses driverı kurduğunuzdan emin misiniz?

Dilerseniz anakartınızın marka modelini veya laptop kullanıyorsanız laptop marka modelini verebilirsiniz sizin için kontrol edebilirim
H510m k anakart kullanıyorum masaüstü

H510m k anakart kullanıyorum masaüstü
Sistem güncellemelerini bir hafta duraklatın, mevcut ses kartı driverınızı silin ve yeniden başlatın. (güncellemeleri duraklatmazsanız Windows kendi otomatik indirip kurmayı deneyebilir)

Buradan direkt 64bit veya 32/64bit driverlardan birini indirin.
İndirdiğiniz driverı kurun ve yeniden deneyin.

Ayrıca kulaklığı kasanızın ön girişlerinden mi bağlamaktasınız?
Belki kasanın ön panelinin kablo bağlantılarında bir sorun vardır anakartla olan bağlantısı çıkmıştır veya temassızlık vardır. Birde kasanın arkasından deneyin.

Sistem güncellemelerini bir hafta duraklatın, mevcut ses kartı driverınızı silin ve yeniden başlatın. (güncellemeleri duraklatmazsanız Windows kendi otomatik indirip kurmayı deneyebilir)

Buradan direkt 64 Bit veya 32/64bit driverlardan birini indirin.
İndirdiğiniz driverı kurun ve yeniden deneyin.

Ayrıca kulaklığı kasanızın ön girişlerinden mi bağlamaktasınız?
Belki kasanın ön panelinin kablo bağlantılarında bir sorun vardır anakartla olan bağlantısı çıkmıştır veya temassızlık vardır. Bir de kasanın arkasından deneyin.

Hocam siz mesajı yapmadan Driverpack'le kurulum yapmıştım oldu ses geliyordu ama Driverpack bir ton istemediğim uygulama indirdi ve güvenemedim PC'ye format attım şimdi sizin dediğiniz sürücüyü indirdim olmuyor.

benim lenovo ekranımdan ses gelmiyor takılı değil yazıyo

Dosya Ekleri

• Ses 21.07.2024 15_10_08.png
    Ses 21.07.2024 15_10_08.png
    17,2 KB · Görüntüleme: 31

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı