R Rossigs Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #1 Geçen gün kulaklıkla video izlerken ses cızırtılı olmaya başladı, sonra ses tamamen gitti. Sistemi yeniden başlattım ama ses yine gelmedi. Aygıtları değiştirdim ama yine ses çıkmadı.
Geçen gün kulaklıkla video izlerken ses cızırtılı olmaya başladı, sonra ses tamamen gitti. Sistemi yeniden başlattım ama ses yine gelmedi. Aygıtları değiştirdim ama yine ses çıkmadı.
beratx5806 Femtopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #2 Bi ses kartı var reis hoparlörü o karta takarsan ses verir anca bilgisayarcılarda bulabilirsin bende yaşamıştım o sorunu. Artı 0 Eksi
Bi ses kartı var reis hoparlörü o karta takarsan ses verir anca bilgisayarcılarda bulabilirsin bende yaşamıştım o sorunu.
KS KS R Rossigs Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #3 beratx5806 dedi: Bi ses kartı var reis hoparlörü o karta takarsan ses verir anca bilgisayarcılarda bulabilirsin bende yaşamıştım o sorunu. Genişletmek için tıkla... Reis son çare Driver Booster kurmaktı sanırım, kurdum duzeldi sonra. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
beratx5806 dedi: Bi ses kartı var reis hoparlörü o karta takarsan ses verir anca bilgisayarcılarda bulabilirsin bende yaşamıştım o sorunu. Genişletmek için tıkla... Reis son çare Driver Booster kurmaktı sanırım, kurdum duzeldi sonra.