Oxonomy Femtopat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #1 Gece normal çalışıyordu. Kapattım sabah ses gelmiyordu. Tüm yolları dendim çözemedim. Nasıl çözeceğimi bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2025
Gece normal çalışıyordu. Kapattım sabah ses gelmiyordu. Tüm yolları dendim çözemedim. Nasıl çözeceğimi bilen var mı?
notshinoaaa Picopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Haziran 2025 #2 Buna tıklayıp ss atabilir misiniz hocam? Artı 0 Eksi
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.622 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #3 Oxonomy dedi: Gece normal çalışıyordu. Kapattım sabah ses gelmiyordu. Tüm yolları dendim çözemedim. Nasıl çözeceğimi bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde ses kartında sorun var mı? Varsayılan hoparlör çıkışı ne gözüküyor. Artı 0 Eksi
Oxonomy dedi: Gece normal çalışıyordu. Kapattım sabah ses gelmiyordu. Tüm yolları dendim çözemedim. Nasıl çözeceğimi bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde ses kartında sorun var mı? Varsayılan hoparlör çıkışı ne gözüküyor.