Merhaba, bu ay içerisinde oyuncu kasamı ve monitörümü 24K'ya sattım ve gidip Nintendo Switch OLED + Samsung EVO Plus 256 GB Micro SD + skull&co marka tutucu grip, çanta ve ekran koruyucu + Steam Deck 64 GB + 256 GB yeni bir NVMe SSD aldım içeriğini güncellemek için. Çok memnunum uzanarak oyun oynamanın keyfini özlemişim, ben tavsiye ederim PC oyunlarında multiplayer takıldım yıllarca son ancak son zamanlarda bıkmıştım şimdi Single Player'ın konforunda takılıyorum. Steam Deck Dual boot yaptım henüz Proton'un desteklemeyen oyunlarını orada oynuyorum Diablo 4E buradan selam
Not: Ben yazılım mühendisiyim sabah 9-18 mesai yapıyorum + bir de oturup oyun oynamak beni çok yorduğu için böyle bir geçiş yaptım.
Sorularına cevap olarak:
Kutudan çıkardım drift henüz tabii yok ama olursa Amazon'dan alır değişirim,
Stabilite kısmına gelirsek bu konsolu AAA oyunlarda 60FPS görebilirsin, RDR2, Call of Duty Modern Warfare 1-2, henüz başka oyun denemedim ama 40 FPS + 40Hz olarak oynayabiliyorsun geri kalanı.
Monitöre bağlayabilirsin evet, benim ihtiyacım olmadı ama Windows kurarken şarjı takmaya gerek duymadan Type-C portuna Mac'de kullandığım Apple'ın kendi Type-C'den USB'a aparatıyla çıkış alıp klavye fare USB bellek bağladım kurulum yaptım.
Garanti olayına gelirsek ithalatçı garantili yani resmi bir hizmet beklentimiz olmuyor maalesef, bozulursa bir yeri ifixit web sitesinden parça + aparat alıp tamir etmek lazım.