Bilgisayardan Steam Kullanıcısı Silme

Çelik Fırtına

Centipat
Steam, her farklı kullanıcı girişinde bu kullanıcıların bilgilerini bir yere kaydediyor. Aile Paylaşımı yapmak istediğim zaman farklı kullanıcıların isimlerini görüyorum ve bundan çok rahatsızım. Bu kullanıcı bilgilerinin nereye kaydedildiğini ve nasıl silineceğini bilen varsa yorumlarını beklerim.

Dosya Ekleri

• Steam.png
    Steam.png
    198,8 KB · Görüntüleme: 220
Farklı kullanıcı derken ne demek istediğinizi anlamadım ama, aynı PC üzerindeyseniz genellikle C/D sürücüsü Steam adlı klasör'ün içinde bulunan alt klasörlerden userdata'ya girerseniz oraya saklanır kullanıcı bilgileri. Kendinize ait olan klasorü saklayıp diğerlerini silebilirsiniz rahatsız ediyorsa ama bütün ekran alıntıları, save dosyaları vs. silinir bunu yaptığınızda.

Farklı kullanıcı derken ne demek istediğinizi anlamadım ama, aynı PC üzerindeyseniz genellikle C/D sürücüsü Steam adlı klasör'ün içinde bulunan alt klasörlerden userdata'ya girerseniz oraya saklanır kullanıcı bilgileri. Kendinize ait olan klasorü saklayıp diğerlerini silebilirsiniz rahatsız ediyorsa ama bütün ekran alıntıları, save dosyaları vs. silinir bunu yaptığınızda.
Bunu defalarca denedim. Kayıt dosyalarını silmekten başka bir şey yapmıyor. Benim demek istediğim farklı Steam hesapları. Ekran görüntüsünde görünen isimleri silmek istiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı