G Gustavahr Hectopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 32 28 Ocak 2019 #1 Telefonum bozuldu ve açılmıyor, içindeki not defterim bana lazım, bilgisayardan bağlanıp o uygulamayı bilgisayara yükleyebilir miyim?
Telefonum bozuldu ve açılmıyor, içindeki not defterim bana lazım, bilgisayardan bağlanıp o uygulamayı bilgisayara yükleyebilir miyim?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2019 #2 Vysor,Mobizen veya AirDroid gibi uygulama var ancak bunların cihazda önyüklü olması gerekiyor. Artı 0 Eksi
JackKipper Hectopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 397 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Baskı / Grafik Tasarım 29 Ocak 2019 #3 Telefonun iPhone ise icloud.com'dan direk alabilirsin not defterindekileri. Artı 0 Eksi
RankS Hectopat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2019 #4 Telefon açılmıyorsa ve içindekiler gerçekten lazımsa profesyonel ekipler telefonun diskini kurcalayarak alıyorlar. Artı 0 Eksi
Telefon açılmıyorsa ve içindekiler gerçekten lazımsa profesyonel ekipler telefonun diskini kurcalayarak alıyorlar.
KS KS G Gustavahr Hectopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 32 30 Ocak 2019 #5 Cruslan dedi: Vysor,Mobizen veya AirDroid gibi uygulama var ancak bunların cihazda önyüklü olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... vysor yükledim bilgisayara da nasıl yapacağım? yardım eder misin? Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Vysor,Mobizen veya AirDroid gibi uygulama var ancak bunların cihazda önyüklü olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... vysor yükledim bilgisayara da nasıl yapacağım? yardım eder misin?
Jasanayaka Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.372 Makaleler 1 Çözümler 17 30 Ocak 2019 #6 Gustavahr dedi: vysor yükledim bilgisayara da nasıl yapacağım? yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... Telefonun açılmıyorsa o uygulamalar bir işe yaramaz. Teknik servisten destek alın. Artı 0 Eksi
Gustavahr dedi: vysor yükledim bilgisayara da nasıl yapacağım? yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... Telefonun açılmıyorsa o uygulamalar bir işe yaramaz. Teknik servisten destek alın.