Çözüldü Bilgisayardan telefona en iyi dosya aktarımı nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
17
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Windows bilgisayarımda bulunan bir videoyu, kalite kaybı olmaksızın ve ücret ödemeksizin iPhone telefonuma aktarmak istiyorum. En iyi aktarımı hangi yolla veyahut siteyle gerçekleştirebilirim? Yardımcı olur musunuz?

Çözüm

Bilgisayara da indirin, local ağ üzerinden transfer yapıyor. Github'da PC sürümü var.
Hocam bilgisayarınızda WhatsApp varsa WhatsApp'dan boş bir grup veya kendinize atmak istediğiniz dosyaları atın sonra telefondan o dosyaları alın. Ben öyle yapıyorum kalite kaybı yaşamadım daha.

Kablolu şekilde yapın. iCloud gibi servisleri deneyin.

Hocam bilgisayarınızda WhatsApp varsa WhatsApp'dan boş bir grup veya kendinize atmak istediğiniz dosyaları atın sonra telefondan o dosyaları alın. Ben öyle yapıyorum kalite kaybı yaşamadım daha.

Upload hızından ziyade Bluetooth veya benzer bir yöntem ile falan oluyor mu? Upload hızım bazen düşük oluyor. 100-150 MB boyutundaki videoları göndermek işkenceye dönebilir.

Upload hızından ziyade Bluetooth veya benzer bir yöntem ile falan oluyor mu? Upload hızım bazen düşük oluyor. 100-150 MB boyutundaki videoları göndermek işkenceye dönebilir.
Hocam iPhone'larda Bluetooth üzerinden dosya aktarımı sınırlandırıldı diye biliyorum o yüzden pek mantıklı bir seçenek olmaz bluetooth seçeneği.

Bilgisayara da indirin, local ağ üzerinden transfer yapıyor. Github'da PC sürümü var.

Çözüm
(Telefon android olsaydı)* Dosya yöneticisi uygulamasıyla telefon belleğini FTP olarak gösteriyoruz aynı ağdaki bilgisayardan FileZilla ile istediğimiz dosyaları taşı bırak şeklinde kopyalıyoruz.
iPhone cephesinde benzer yöntem uygulayacağınız uygulamalar vardır muhtemelen.

Güvenilir midir hocam? Gerçi siz attığınıza göre sorgulamanın pek anlamı yok ama yine de emin olmak istiyorum.

Burada Windows için olanından indirsem Github'dakinden farkı olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı