Rehber Bilgisayardan The Last of Us: Left Behind nasıl oynanır?

Bu oyunların Türkçe dublaj olan oyun dosyaları ayrı diye hatırlıyorum. (Uncharted için)

Korsana girdiği için link atamıyoruz fakat küçük bir araştırma ile rahatlıkla bulunabilir.

Uncharted konusunda, Uncharted 2 stabilse onu da deneyebilirim. Önderdiğiniz bir kaynak varsa yazarsanız çok memnun olurum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uncharted ile ilgili paylaşılan son yama böyle. Kaynak olarak, denemeden önermek istemiyorum şahsen.

Türkçe adam gibi kaynak yok, normal hocam.

Bu oyunların Türkçe dublaj olan oyun dosyaları ayrı diye hatırlıyorum. (uncharted için)

Korsana girdiği için link atamıyoruz fakat küçük bir araştırma ile rahatlıkla bulunabilir.

Teşekkür ederim ilginize, @irfan b ve @246941 hocalarım PS4 emulator ile ilgili bir çalışma var mı?

PS4 emulatoru cok uzak bir gelecekte gibi. Anca 4-5 yila.

Orbital ve GPCX4 mu tam bilmiyorum ama bayagi var su anlik. Bir tanesi 20 civari 2D oyun aciyordu.

GPCX4 mu her ne ise de iste ilkbaharda guncelleme alacakmis.

Yani sabit 30 FPS vs sabit olmayan ama yüksek olabilen FPS. Siz hangisini tercih ederdiniz hocam?

GPCX4 mu her ne ise de iste ilkbaharda guncelleme alacakmis.
Bunu ilk defa duydum. Arattığımda 1 yıl önce yazılmış şöyle bir makale gördüm:

Yani sabit 30 FPS vs sabit olmayan ama yüksek olabilen FPS. Siz hangisini tercih ederdiniz hocam?
Bilmiyorum, karar vermesi zor. Büyük ihtimalle PS3 ile oynardım ama. Şahsen, 15-20 civarı FPS'lerden etkilenmemi saymazsak, düşük FPS almak beni çok etkilemiyor. Hem, PS3 ile RPCS3'ün çökmelerinden kurtulurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…