Bilgisayardan tiksinmenin nedeni nedir?

Bence bilgisayarınızda format attıktan sonra olan değişiklikler size alıştığınız hissiyatı vermiyor. Alışırsınız zamanla.
 
Bence bilgisayarınızda format attıktan sonra olan değişiklikler size alıştığınız hissiyatı vermiyor. Alışırsınız zamanla.

Olabilir ama virüs yedim ardından 2 dakika geçmeden temizledim zaten hiçbir işe yaramayan bir şey ne yapabilirki maksimum yapacağı sistemi silmek onu da yapamadan silindi.
 
Bir şeyleri eksik hissediyorum. Dalga geçeceksiniz ama yaşama hevesim kaçtı.
Dediğim gibi, bir iki haftaya alışacaksınız. Aynı şey bende de oluyor, formattan sonra bilgisayarda değişen çok şey oluyor. Aynı; yıllardır sevdiğiniz kadının bir başkasına aşık olup sizi terk etmesi gibi. Yapılacak tek şey var, beklemek.
 
Ben de içimin rahat etmesi için format atardım. Diğer türlü daha kötü hissederdiniz bence.

Bence sorun ne biliyor musun sorun internet, internet oldukta insanların verdiği yanlış bilgi yüzünden bir korkuya kapılıyorsunuz. Mesela ben monitör alacaktım bu platformdaki insanlara sordum sonrasında hepsi bir şey dedi beğendiğim monitörü söyledim çöp alma dediler ama o monitörü canlı gördükten sonra insanların ne dediği umurumda olmadı bu vürüste aynı şey, virüs içinde yok bulaşmıştır bir yere sızmıştır şöyle böyle yalan arkadaş bence temizlendiyse temizlendi insanları korkutmanın bir amacı yok değil mi? Belki bilgisayarı tertemiz yapmıştım ama Google'daki bazı forum sayfalarında yazılan konular ve bazı kişilerin paylaştıkları beni yanıltı ben o yüzden bu algıdayım şunada.
 

Geri
Yukarı