İnternetten ATV canlı yayın akışı gibi şeyler yazarsanız kanalların anlık olarak yayınladıklarını izleyebilirsiniz.Merhaba, Android ve iOS için TV kanalları seyretmek için uygulamalar var. Peki Windows için bilgisayardan izleyebileceğim bir program var mı?
Desktop kullanmıyorum TV kartı takamam, laptop kullanıcısıyım.
Kanallar arası geçişte tek tek kanalların sitelerine girmektense daha basit bir uygulama varsa benim için daha kullanışlı olacaktır.İnternetten ATV canlı yayın akışı gibi şeyler yazarsanız kanalların anlık olarak yayınladıklarını izleyebilirsiniz.
Ücretsiz mi?Laptopunuzda kullandığınız tarayıcı üzerinden Dsmart Go vb. bir programa girip TV izleyebilirsiniz.
Hayır. Ama Alternatif olarak Turkcell TV gibi bir şey vardı sanırım. oradan da izleyebilirsiniz.Ücretsiz mi?
Turkcell'in TV+'ı var evet telefonda kullanıyorum ancak Windows Mağazasında TV+'ın uygulaması yok maalesef.Hayır. Ama Alternatif olarak Turkcell TV gibi bir şey vardı sanırım. oradan da izleyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.