Bilgisayarımın kendi içinden YouTube'dan falan değil kendi içindeki dosyalardan izliyorum ve donuyor, kasıyor. Konunun sistemle alakası yok. Bir şey yapmadım ama anlayamadım.
Bilgisayarımın kendi içinden YouTube'dan falan değil kendi içindeki dosyalardan izliyorum ve donuyor, kasıyor. Konunun sistemle alakası yok. Bir şey yapmadım ama anlayamadım.
Hocam okumadan cevap yazmayın artık.İndirilmiş videolarda diyor.Uzantılarda hangi reklam engelleyici var. (Kullanıyorsa eğer)
Öncelikle görev yöneticisin açın ardından izlemek istediğiniz videoya tıklayın videonun takıldığı sıra görev yöneticisinde bileşenlerinizde anormal bir yükselme oluyor mu? Örneğin disk kullanımı yükseliyor olabilir eğer depolama diskiniz kötüyse donma yapabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.