Merhaba evde olduğum günler gün boyu PC bakıyorum kapatmadan. Geceleri ise oyunda AFK farm bırakıyorum. Ağır bir oyun değil. Yormaz sistemi. Bir zararı olur mu? PC aşırı ısınmıyor kule tipi fan var. Yaşadığım yer şu an 35-40 derece.
Merhaba evde olduğum günler gün boyu PC bakıyorum kapatmadan. Geceleri ise oyunda AFK farm bırakıyorum. Ağır bir oyun değil. Yormaz sistemi. Bir zararı olur mu? PC aşırı ısınmıyor kule tipi fan var. Yaşadığım yer şu an 35-40 derece.
7 yıl boyunca günlük olarak 20 saat hatta bazen 2 - 3 gün boyunca açık kalan ve sürekli oyun oynanan bilgisayarım herhangi bir sorun olmadan çalışıyor. Hatta Yeni bilgisayara geçtikten sonra 1 - 2 hafta açık tutuyorum. Bilgisayarı bir nevi VDS olarak kullanıyorum. Sunucu açıyorum ve açık bırakıyorum.
Nereden çıkarttınız sorun olacağını? Elektrik faturasına yansıyan bedel harici bir sorun olmaz. Bilgisayarlar çalışması için üretiliyor.
7 yıl boyunca günlük olarak 20 saat açık olan hatta bazen 2 - 3 gün boyunca açık kalan ve sürekli oyun oynanan bilgisayarım herhangi bir sorun olmadan çalışıyor. Nereden çıkarttınız sorun olacağını? Elektrik faturasına yansıyan bedel harici bir sorun olmaz. Bilgisayarlar çalışması için üretiliyor.