Bilgisayarı 4-5 defa güç tuşuna basarak kapatmak

Faik Kaygısız

Centipat
Daha fazla  
**1- **Bilgisayarı 4-5 defa güç tuşuna basıllı kapatık sıkıntı olur mu?
Nedeni: Ekran kartı almıştık ve taktık Valorant indirirken ekran mavi ekran hatası verdi 3-4-5 sanyie bekledik %0 da kaldı ve abim tuşa bastı kapanmadı ve sonra tuşa basılı kapattık açılınca ekran Windows onarılmadı dedi ve format atacaktık bazen ekran siyahta kalıyordu ve BIOS ekranını açmak için 3-4 defa düğmeye basıllı tutuk. Sıkıntı olur mu?

**2- **Ve arkadaşlar bilgisayarın güç kablosu bilgisayarın altına sıkışmıştı yani kalmış PC'yi 4 defa açtık kendiliğinden kapandı güç kabosu aşağıda kaldı ve PC kapandı sıkıntı olur mu yani elektrik direk kesiliyor ve daha dün güç kablosu çıkık gibiydi ama PC çalışıyordu biraz ittirdim kabloyu kapandı ve sonra yine güç kablosuna baktım yine kapandı ve.

**3- ** Bilgisayara Kaspersky'ı 4-5-6 defa indirdim ve dediki bilgisayarı yeniden başlatmak gerek bilgisayarı 3-4-5-6-7 defa yeniden başkatmak sıkıntımı ve.

**4- ** Bilgisayarın güç kablosu kısaydı ondan prizi yakınlaştırdım ama güç kablosunu çekmem gerekti ondan PC'yi kapata bastım ve 10 saniye bekledim PC kapalı iken güç kablosunu çektim sıkıntı olur mu içinde enerji kalıp hasar verir mi?
Bu 4 soruyu cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır.

Hayır, ama biraz zararlı. Bilgisayarın kendi bilgisayarı kapat düğmesine tıklarsanız daha iyi olur.

Hayır olmaz yapma bir daha 3 4 kere tuşa bastım diye konu açma.
Basılı tutup kapattık ve kasanın altına kablo sıkışmıştı ve kablo çekilip kapanınca zararlı oluyomuş elektirik eksildiği için 4 defa böyle oldu dünde 2 defa akbloyu elledim kapandı ve pc kapatık güç kablosunu çekersekte zararlıymış dün çektim.

Yapma o zaman neden yapıyorsun?? Zararlı oldugunu biliyosan neden konu açıyorsun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…