Bilgisayarı 4-5 defa güç tuşuna basarak kapatmak

Yapma o zaman neden yapıyorsun?? Zararlı oldugunu biliyosan neden konu açıyorsun ki?
Ya isteyerek olmadı diyorum. Dün kabloyu elledim çıkık gibiydi takayım ittirdim kapandı veya başka birşey oldu kapandı hatırlmayıorum sonra birdaha kapandı birşey daha oldu ama veya galiba onuda hatırlamıyorum sonra pc yi kapatık güç kablosunu çekmem gerekiyordu pirize kabloları düzgün takmak ve en başa takıp güç kablosuna enerji veren kabloyu pirize takıp şey olmasını istemiyordum hani kasanın arkasına güç kablosu sanki bana şey gibi geldi kablo olurya L Harfinde böyle başının altında L Harfi olurda kablo bükülürde yırtılır enerji gitmez kolaylık olsun diye yaptım sonra kulalıklık takıyorduk arkaya o güç kablosu pc nin altına sıkıştı 4-5 Defa kapandı sonra halletim. ve birde 2 tane güç kablosu var biri kullaılmıyordu glb pc nin arkasında yaw birimi çıkardı dedim sonra pc yi kendime çektim gelmedi hani birazımsı yavaş hızlı gibi sonra güç kablosu çıkıp güç kablosuna zarar gelirmi diye korkuyorum söylermisin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı