Bilgisayarı açar açmaz Chrome CPU 100% kullanıyor

Sadboy_Vanilla

Centipat
Daha fazla  
İşletim sistemi Windows 10. 1-2 hafta önce yeni güncelleme gelmişti. Güncellemeyi indirdikten sonra bilgisayarı her açtığımda Chrome arka planda açılıyor (açıldığı gözükmüyor) görev yöneticisine girdiğimde Chrome CPU 100% kullanıyor nasıl durdurabilirim?

Önerebileceğin bir antivirüs var mı? Antivirüslere fazla güvenmiyorum çoğu bilgisayarı yavaşlatıyor.

Antivirüs kullanmak istemiyorsan tek seferlik tarama yapabilirsin. Böylece bilgisayarın yavaşlamaz sadece taramak istediğinde çalıştırırsın.

Antivirüs kullanmak istemiyorsan tek seferlik tarama yapabilirsin. Böylece bilgisayarın yavaşlamaz sadece taramak istediğinde çalıştırırsın.

Tamamdır teşekkürler

Sorunum çözüldü teşekkür ederim, windows update pack diye coinminer varmış bilgisayarda

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkürler.

Sorunum çözüldü teşekkür ederim, Windows Update pack diye coinminer varmış bilgisayarda.

Sorunun çözüldüğüne sevindim hocam. Tam tarama mı yaptınız hızlı tarama mı? Eğer hızlı tarama yaptıysanız tam tarama yapmanızı öneririm başka virüslerde bulaşmış olabilir.

ESET Online scanner antivirüs programı değildir sadece tarama aracıdır. Haftada bir veya ayda bir tam tarama yapmaınızı öneririm. Microsoft Defender aktif etmeyi unutmayın.

Sorunun çözüldüğüne sevindim hocam. Tam tarama mı yaptınız hızlı tarama mı? Eğer hızlı tarama yaptıysanız tam tarama yapmanızı öneririm başka virüslerde bulaşmış olabilir.

ESET Online scanner antivirüs programı değildir sadece tarama aracıdır. Haftada bir veya ayda bir tam tarama yapmaınızı öneririm. Microsoft Defender aktif etmeyi unutmayın.
Öneriniz için teşekkürler tam tarama yaparım ama bilgisayarda ssd olmadığı için defender bilgisayarı fazla zorluyor o yüzden kapatmak zorunda kaldım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı