Çözüldü Bilgisayarı açarken "Scanning and repairing Drive (C:) " hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ditarium

Hectopat
Herkese selamlar arkadaşlar.
Bugün bilgisayarımı açarken bu hatayı aldım. 10-15 saniye sonra ekran düzeldi ve cihaz açıldı. SSD'nin kronik arızalı bir SSD olduğunun farkındayım. Testlerde bir sorun göremedim. SFC scannow komutunda da bir şey çıkmadı. Yerel Disk C çok doluydu. Hatanın sebebi bu olabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_8965.JPEG
    IMG_8965.JPEG
    134,7 KB · Görüntüleme: 30
  • hd tune pro sonuç.jpg
    hd tune pro sonuç.jpg
    158,4 KB · Görüntüleme: 27
  • hd tune pro sağlık.jpg
    hd tune pro sağlık.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 27
  • crystal disk info.jpg
    crystal disk info.jpg
    156,4 KB · Görüntüleme: 22
  • hd tune pro benchmark.jpg
    hd tune pro benchmark.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 32
  • CrystalDiskMark sonuç.jpg
    CrystalDiskMark sonuç.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 32
Çözüm
Bugün bilgisayarımı açarken bu hatayı aldım. 10-15 saniye sonra ekran düzeldi ve cihaz açıldı. SSD'nin kronik arızalı bir SSD olduğunun farkındayım. Testlerde bir sorun göremedim. SFC scannow komutunda da bir şey çıkmadı. Yerel disk C çok doluydu. Hatanın sebebi bu olabilir mi?

Bilgisayar mavi ekran verince veya bir problem olunca bu uyarıyı veriyor. Diski tarayıp sorun var mı bakıyor ve varsa onarıyor. Diskinizde problem olduğu anlamına gelmiyor bu bazı disklerde kronik. Önemli bir şey değil yani. Ayrıca bilgisayar ilk açıldığında "scanning and repairing C:" yazmadan önce eğer tarama yapmak istemiyorsanız bir tuşa basın yazısı çıkar. O yazının olduğu an herhangi bir tuşa basarsan taramayı geçiyor. İyi sosyaller.
Bugün bilgisayarımı açarken bu hatayı aldım. 10-15 saniye sonra ekran düzeldi ve cihaz açıldı. SSD'nin kronik arızalı bir SSD olduğunun farkındayım. Testlerde bir sorun göremedim. SFC scannow komutunda da bir şey çıkmadı. Yerel disk C çok doluydu. Hatanın sebebi bu olabilir mi?

Bilgisayar mavi ekran verince veya bir problem olunca bu uyarıyı veriyor. Diski tarayıp sorun var mı bakıyor ve varsa onarıyor. Diskinizde problem olduğu anlamına gelmiyor bu bazı disklerde kronik. Önemli bir şey değil yani. Ayrıca bilgisayar ilk açıldığında "scanning and repairing C:" yazmadan önce eğer tarama yapmak istemiyorsanız bir tuşa basın yazısı çıkar. O yazının olduğu an herhangi bir tuşa basarsan taramayı geçiyor. İyi sosyaller.

Çözüm
Eğer tarama yapmak istemiyorsanız bir tuşa basın yazısı çıkmıştı evet. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı