E Equest Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #1 Linux Mint 19 yüklü bilgisayarımı açarken şifremi yazıyorum ve siyah ekran veriyor ardından tekrar şifre yazma ekranına atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2022
Linux Mint 19 yüklü bilgisayarımı açarken şifremi yazıyorum ve siyah ekran veriyor ardından tekrar şifre yazma ekranına atıyor.
KS KS E Equest Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #11 tecnoemo dedi: Çözümü araştırıyorum sadece Linux mu kullanıyorsun yoksa Windows'ta kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Sadece Linux tecnoemo dedi: Çözümü araştırıyorum sadece Linux mu kullanıyorsun yoksa Windows'ta kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Sadece Linux Acaba Bios Setup ile alakalı olabilir mi? Son düzenleme: 2 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
tecnoemo dedi: Çözümü araştırıyorum sadece Linux mu kullanıyorsun yoksa Windows'ta kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Sadece Linux tecnoemo dedi: Çözümü araştırıyorum sadece Linux mu kullanıyorsun yoksa Windows'ta kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Sadece Linux Acaba Bios Setup ile alakalı olabilir mi?
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2022 #12 Equest dedi: Sadece Linux Sadece Linux Acaba Bios Setup ile alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... son zamanda BİOS'ta hiç bir ayar değiştirdin mi? Artı 0 Eksi
Equest dedi: Sadece Linux Sadece Linux Acaba Bios Setup ile alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... son zamanda BİOS'ta hiç bir ayar değiştirdin mi?
KS KS E Equest Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #13 tecnoemo dedi: son zamanda BİOS'ta hiç bir ayar değiştirdin mi? Genişletmek için tıkla... boot ile ilgili bir menüye girmiştim, yanlışlıkla ayar değiştirdim ve geri alamadım. Alakası olduğunu düşünüyorum. Equest dedi: boot ile ilgili bir menüye girmiştim, yanlışlıkla ayar değiştirdim ve geri alamadım. Alakası olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... sorun Xauthority ile alakalıda olabilir. Artı 0 Eksi
tecnoemo dedi: son zamanda BİOS'ta hiç bir ayar değiştirdin mi? Genişletmek için tıkla... boot ile ilgili bir menüye girmiştim, yanlışlıkla ayar değiştirdim ve geri alamadım. Alakası olduğunu düşünüyorum. Equest dedi: boot ile ilgili bir menüye girmiştim, yanlışlıkla ayar değiştirdim ve geri alamadım. Alakası olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... sorun Xauthority ile alakalıda olabilir.
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2022 #14 ben ilk defa Linux kullanıyorum ama kullanmadan önce biraz tecrübelendim. Xauthority nedir? Artı 0 Eksi
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #15 Fastboot açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS E Equest Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #16 Zinederon dedi: Fastboot açık mı? Genişletmek için tıkla... Fastbootu ilk defa duyuyorum. tecnoemo dedi: ben ilk defa Linux kullanıyorum ama kullanmadan önce biraz tecrübelendim. Xauthority nedir? Genişletmek için tıkla... root ile alakalı birşey diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Fastboot açık mı? Genişletmek için tıkla... Fastbootu ilk defa duyuyorum. tecnoemo dedi: ben ilk defa Linux kullanıyorum ama kullanmadan önce biraz tecrübelendim. Xauthority nedir? Genişletmek için tıkla... root ile alakalı birşey diye biliyorum.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #17 Equest dedi: Fastbootu ilk defa duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın çok alakası yokmuş. Şifre girme ekranında Ctrl alt ve f3'e aynı anda basın. Artı 0 Eksi
Equest dedi: Fastbootu ilk defa duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın çok alakası yokmuş. Şifre girme ekranında Ctrl alt ve f3'e aynı anda basın.
KS KS E Equest Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #18 Zinederon dedi: Kusura bakmayın çok alakası yokmuş. Şifre girme ekranında Ctrl alt ve f3'e aynı anda basın. Genişletmek için tıkla... bastım ve terminal benzeri birşey geldi Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Kusura bakmayın çok alakası yokmuş. Şifre girme ekranında Ctrl alt ve f3'e aynı anda basın. Genişletmek için tıkla... bastım ve terminal benzeri birşey geldi
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #19 Equest dedi: bastım ve terminal benzeri birşey geldi Genişletmek için tıkla... Sorun Xauthority ile alakalı. Alttaki rehberi uygulayın. https://onlyhow.net/tr/ubuntu-giris-dongusu-nasil-onarilir Artı 0 Eksi
Equest dedi: bastım ve terminal benzeri birşey geldi Genişletmek için tıkla... Sorun Xauthority ile alakalı. Alttaki rehberi uygulayın. https://onlyhow.net/tr/ubuntu-giris-dongusu-nasil-onarilir
KS KS E Equest Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #20 Zinederon dedi: Sorun Xauthority ile alakalı. Alttaki rehberi uygulayın. https://onlyhow.net/tr/ubuntu-giris-dongusu-nasil-onarilir Genişletmek için tıkla... burda Ubuntu diyor, benim sistemim Mint Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Sorun Xauthority ile alakalı. Alttaki rehberi uygulayın. https://onlyhow.net/tr/ubuntu-giris-dongusu-nasil-onarilir Genişletmek için tıkla... burda Ubuntu diyor, benim sistemim Mint