Iste buna yanlis bilgilendirme derim... AMD ekran karti driverlari Linux'te proprietary NVIDIA suruculerine bin basar. Testleri internette bulabilirsin.NVIDIA ekran kartları daha çok destekli olduğundan AMD ekran kartları NVIDIA'nın arkasında kalır ve AMD çokta desteklenmez ama yeni sistemlerde ikisi de eşit sayılır.
NVIDIA surucusu kurulu gelmiyor, kurup duzeltebilirdik belki.Ben eğer NVIDIA ekran kartım olsaydı sorun nasıl düzelir onu sormuştum.
Anladım.Iste buna yanlis bilgilendirme derim... AMD ekran karti driverlari Linux'te proprietary NVIDIA suruculerine bin basar. Testleri internette bulabilirsin.
NVIDIA surucusu kurulu gelmiyor, kurup duzeltebilirdik belki.
Bazı yerlerde doğru bilgiler verdiniz ama şuan sallıyorsunuz.NVIDIA ekran kartları daha çok destekli olduğundan AMD ekran kartları NVIDIA'nın arkasında kalır ve AMD çokta desteklenmez ama yeni sistemlerde ikisi de eşit sayılır.
Root testi?Peki ben root testi yaparken 1 root çıktı. Onu nasıl silebilirim?
Tam olarak root testi değil ama "ls -lah | grep -i Xauthority" bu kodu yazdığım zaman 1 root felan diyordu.Root testi?
Xauthority dosyasinin varligini kontrol etmissiniz. Dosya da varmis ve sahibi Root kullanicisiymis. Gayet normal.Tam olarak root testi değil ama "ls -lah | grep -i Xauthority" bu kodu yazdığım zaman 1 root felan diyordu.
Tamamdır. Bilgi için teşekkürler.Xauthority dosyasinin varligini kontrol etmissiniz. Dosya da varmis ve sahibi Root kullanicisiymis. Gayet normal.
Nasil bilgisayari acmadan reset derken? Yeniden baslatmaktan bahsediyorsaniz guc tusuna uzun sure basili tutun.Tamamdır. Bilgi için teşekkürler.
Peki ya bilgisayarı açmadan nasıl reset atabilirim? Atarsam düzelir mi?
@Linuxginar
Hocam masaüstüne girmeden sıfırlamayı kastediyor.Nasil bilgisayari acmadan reset derken? Yeniden baslatmaktan bahsediyorsaniz guc tusuna uzun sure basili tutun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.