E Equest Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #1 Linux Mint 19 yüklü bilgisayarımı açarken şifremi yazıyorum ve siyah ekran veriyor ardından tekrar şifre yazma ekranına atıyor. 2 gündür çözüm arıyorum lütfen yardım edin.
Linux Mint 19 yüklü bilgisayarımı açarken şifremi yazıyorum ve siyah ekran veriyor ardından tekrar şifre yazma ekranına atıyor. 2 gündür çözüm arıyorum lütfen yardım edin.
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2022 #2 Girerken normal giriş ekranı ile mi giriyorsun yoksa farklı bir giriş ekranı ile mi giriyorsun ve bu hatayı alıyorsun diğer konuda yazıyorum. Artı 0 Eksi
Girerken normal giriş ekranı ile mi giriyorsun yoksa farklı bir giriş ekranı ile mi giriyorsun ve bu hatayı alıyorsun diğer konuda yazıyorum.
KS KS E Equest Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #3 tecnoemo dedi: Girerken normal giriş ekranı ile mi giriyorsun yoksa farklı bir giriş ekranı ile mi giriyorsun ve bu hatayı alıyorsun diğer konuda yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Şifre yazma ekranına kadar sorun yaşamıyorum. Sadece şifremi yazdıktan sonra aynı yere beni yine atıyor. Artı 0 Eksi
tecnoemo dedi: Girerken normal giriş ekranı ile mi giriyorsun yoksa farklı bir giriş ekranı ile mi giriyorsun ve bu hatayı alıyorsun diğer konuda yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Şifre yazma ekranına kadar sorun yaşamıyorum. Sadece şifremi yazdıktan sonra aynı yere beni yine atıyor.