Çözüldü Bilgisayarı açarken siyah ekran ve imleç

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rafetts

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı çalıştırınca windows yükleme ekranı geliyor şifre sorma yerine gelmeden ekran kararıyor ve sadece imleç görünüyor. Diski başka bir notebook'a takınca çalışıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Arkadaşın notebook açılmıyordu acaba hata harddiskte mi diye benim diski takayım dedim çalıştı. sonra benim notebooka tekrar takayım dedim bu sorunlar karşılaştım. Sistem özelliklerim 8gb ram i7 işlemci işletim sistemi win 8.1

Arkadaşlar yardımcı olacak yok mu?

Diski arkadaşının sistemine takınca bir işlem yaptınız mı ? Arkadaşının donanımları farklı olduğu için işletim sisteminde ayarlar değişmiş olabilir. Bu da sizin sistemde sorun yaratmış olabilir. Sistemi güvenli modda başlatıp, sistemde değişiklik var mı kontrol edin.

Şuan güvenli moddayım sorunu nasıl düzeltirim?

Sistem geri yüklemeyi kullanarak sistemi HDD'yi arkadaşınızın sistemine takmadan önceki bir tarihe geri yükleyebilirsiniz, ya da komut istemini yönetici olarak açarak, Sfc/Scannow komutunu girerek sistemi onarabilirsiniz. Çıkan sonucu paylaşmayı unutmayın.

Çok teşekkür ederim işe yaradı. Bilgisayarı açarken güvenli modda başlattım ve sistemi geri yükledim. Tekrardan teşekkür ederim iyi geceler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı