Bilgisayarı açıldıktan sonra ekran kartı gözükmemeye başladı

fenasimisaLLi

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
Amd radeon rx 6650 xt
Bugün bilgisayarı açtığımda Radeon'un uygulamasından yaptığım ayarlar yoktu yani ekranın doygunluğu falan düşmüştü ve ekran 60Hz olmuştu ben de masaüstüne sağ tıkladım Radeon Software'i açacaktım ama yoktu. Ben de hiç bu işlerden anlamıyorum ama Aygıt Yöneticisi'nden baktım görüntü bağdaştırıcılarına ve fotoğraflardaki gibi. Bir de kasanın içine baktım ekran kartının fanları da dönmüyor bu yüzden ben ekran kartı bozuldu falan sandım ama bozuk olsaydı en başta ekranı görmezdim yani çok bilmiyoruö ne olduğunu dediğim gibi bu işlerden anlamıyorum yardım eder misiniz?
Bir şey daha ekleyeyim ekranda çok kötü yırtılmalar da oluyor sanki gece biri kasadan ekran kartını alıp yumruk atıp geri koymuş gibi yani ama hiçbir şey de olmadı sadece durup dururken oldu bu anlamadım.

Dosya Ekleri

• IMG_6216.jpeg
    IMG_6216.jpeg
    194,4 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_6217.jpeg
    IMG_6217.jpeg
    181,4 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_6218.jpeg
    IMG_6218.jpeg
    346,5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_6219.jpeg
    IMG_6219.jpeg
    279,3 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
Aga tarayıcı bile açılmıyor ki google ı açamıyorum yani bunları da telefondan yazıyorum şuan. Fotografta koydugum gibi bi 45 saniye falan kalıyor sonra kapanıyor. Yani bilgisayar google bile kaldirmayacak durumda suan Galiba ekran kartinin calismamasi yuzunden

Bide șunu ekliyeyim, Amd software i başlat menüsünden açmaya calisinca soyle bir iyari verdi belki bi yardimi olur:

Dosya Ekleri

• IMG_6220.jpeg
    IMG_6220.jpeg
    199,7 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_6221.jpeg
    IMG_6221.jpeg
    119 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Bugün bilgisayarı açtığımda Radeon'un uygulamasından yaptığım ayarlar yoktu yani ekranın doygunluğu falan düşmüştü ve ekran 60Hz olmuştu ben de masaüstüne sağ tıkladım Radeon Software'i açacaktım ama yoktu. Ben de hiç bu işlerden anlamıyorum ama Aygıt Yöneticisi'nden baktım görüntü bağdaştırıcılarına ve fotoğraflardaki gibi. Bir de kasanın içine baktım ekran kartının fanları da dönmüyor bu yüzden ben ekran kartı bozuldu falan sandım ama bozuk olsaydı en başta ekranı görmezdim yani çok bilmiyoruö ne olduğunu dediğim gibi bu işlerden anlamıyorum yardım eder misiniz?
Bir şey daha ekleyeyim ekranda çok kötü yırtılmalar da oluyor sanki gece biri kasadan ekran kartını alıp yumruk atıp geri koymuş gibi yani ama hiçbir şey de olmadı sadece durup dururken oldu bu anlamadım.
Bunu yeni sürücü kurarken temiz kurulum seçeneğiyle yaptığımda yaşıyordum tekrar kurunca düzeliyordu. Belki benzer birşeydir diye paylaşmak istedim

DDU ile AMD ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.

Hocam ddu dan suruculeri kaldirdim ve yeni suruculeri kurdum, hic bisey degismedi hatta git gide problem kötülesiyor, suruculeri yeniden kurduktan sonra pc yi actigimda soyle bir hata verdi:

Bir de simdi farkettim, baslat menusunden amd softwareyi acmaya calistigimda soyle bir hata veriyor:

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    126,1 KB · Görüntüleme: 18
  • image.jpg
    image.jpg
    152,9 KB · Görüntüleme: 21
Hocam DDU'dan suruculeri kaldirdim ve yeni suruculeri kurdum, hiçbir şey degismedi hatta gitgide problem kötülesiyor, suruculeri yeniden kurduktan sonra PC'yi actigimda soyle bir hata verdi:

Bir de simdi fark ettim, baslat menusunden AMD Software'yi acmaya calistigimda soyle bir hata veriyor:

Sürücü bulucu falan kullandın mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı