Bilgisayarı açınca Chrome açılıyor

Aynı sorunu yaşıyordum şu şekilde çözdüm;

Bu linke gidin;
chrome://settings/search ardından ayarları eklediğim fotoğraftaki gibi yapın umarım çözebilirsiniz. İyi günler.
tamam onuda yaptım inşallah düzelicek o kadar sinir bozucu ki akşam üstü win10a güncelleme geldi güncelledim ve böyle olmaya başladı ne denersem deniyim olmadı şimdi bunlar olur inşallah

Hocam tamamda virüs olduğu ne malum?(ben yine taratmasın demiyorum.)
Hocam başlıngıçta Google açılıyorsa ve reklam çıkıyorsa o net bir şekilde virüsdür.
hocam virüsü bir şekilde çözerim tek isteğim google açılmaması...
Hocam zaten virüsü o programlarla kaldırıyorsunuz. Virüsü temizlemeden bunu engelleyemezsiniz.

Hocam başlıngıçta Google açılıyorsa ve reklam çıkıyorsa o net bir şekilde virüsdür.

Hocam zaten virüsü o programlarla kaldırıyorsunuz. Virüsü temizlemeden bunu engelleyemezsiniz.
onun dedğini yaptım yine işe yaramadı başlangıçta çalışmasını bile engelleyemedi kaspersky indiricem sizin dediğiniz gibi olursa yazarım beyler teşekkür ederim

hocam bide bazen cmd açılıyor 1sn açılıp kapanıyor bunun sebebi nedir
Eğer reklam virüsü varsa bu şekilde çözülmez bence.
çözülmedi zaten hocam artık cmd açılmaya başladı 1sn açılıp kapanıyor en iyisi dediğiniz gibi kaspersky indirmek...

Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayarı açtğımda 2 tane Chrome sayfası açılıyor birisi normal, boş birisi de reklam sayfası. World of Tanks gibi saçma sapan sayfalar. 3 saattir ne denersem deneyeyim her yere baktım, araştırdım hiçbir şeyy işe yaramadı. Format atmak istemiyorum.
Hocam aynı durum bende de vardı ccleaner kullanarak adını bilmediğüm garip bir uygulamayı sildiğimde geçmişti. Deneyin istersiniz. Ama dikkatli olun yanlış bir şeyi silmeyin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı