Bilgisayarı açınca CMD açılıp kapanıyor

ClaMeiste

Picopat
Daha fazla  
RAM
16 gb
SSD veya HDD modeli
256 Gb ssd 1Tb HDD
Ekran kartı
Gtx 1050 4Gb
Anakart
Asus
İşlemci
İ5 8300H
Her 1 haftada 1 bilgisayarı açınca 3 tane CMD ekranı açılıp kapanıyor bilgisayarımda crack kullanmam.
Windows'um orijinal bu sorun beni çok şüphelendirdi. "acaba bilgisayarimda virüs mü var?" dedim gittim kendim USB ile temiz kurulum attım PC'ye ama sorun hala devam ediyor. Bu sorun önemli mi, nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her 1 haftada 1 bilgisayarı açınca 3 tane CMD ekranı açılıp kapanıyor bilgisayarımda crack kullanmam.
Windows'um orijinal bu sorun beni çok şüphelendirdi. "acaba bilgisayarimda virüs mü var?" dedim gittim kendim USB ile temiz kurulum attım PC'ye ama sorun hala devam ediyor. Bu sorun önemli mi, nasıl düzeltebilirim?

Windows 10 kullaniyorsanız normal, defalarca format atmama rağmen her hafta yaşiyorum bu sorunu.

Başlangıç programlarından biri yapiyordur, takmayın kafaya.
Teşekkür ederim

Knk neden olduğunu buldum.Görev zamanlayıcıda asus update checker 2.0 ve asus frq control diye asusun uygulamaları vardı özelliklere bastığımda baktım ki kullanıcı oturum açtığında çalış yazıyordu bende bunu kapattım oldu senin anakart asus ise sende dene

Kanka neden olduğunu buldum. Görev zamanlayıcıda ASUS Update checker 2.0 ve ASUS frq Control diye ASUS'un uygulamaları vardı özelliklere bastığımda baktım ki kullanıcı oturum açtığında çalış yazıyordu bende bunu kapattım ve sorun düzeldi senin anakart ASUS ise sende dene.

Kanka neden olduğunu buldum. Görev zamanlayıcıda ASUS Update checker 2.0 ve ASUS frq Control diye ASUS'un uygulamaları vardı özelliklere bastığımda baktım ki kullanıcı oturum açtığında çalış yazıyordu bende bunu kapattım ve sorun düzeldi senin anakart ASUS ise sende dene.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

Kanka neden olduğunu buldum. Görev zamanlayıcıda ASUS Update checker 2.0 ve ASUS frq Control diye ASUS'un uygulamaları vardı özelliklere bastığımda baktım ki kullanıcı oturum açtığında çalış yazıyordu bende bunu kapattım oldu senin anakart ASUS ise sende dene.

Gigabyte anakartım var, yine de teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı