Bilgisayarı açınca CMD açılıp kapanıyor

Leksas

Centipat
Daha fazla  
Virüs olduğunu düşünmüyorum çünkü gerçekten çok dikkat eden biriyim, Google'a bile girmem bilgisayardan.
Başlıktaki gibi bilgisayarı açtığımda komut istemi yarım saniye içinde açılıp kapanıyor.
Windows 11 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Autoruns'ı yükleyip "Logon" kısmını atabilir misin? Böyle çok belli olmuyor.

Ayrıca CMD her yeniden başlatma sonrası başlangıçta mı çıkıyor yoksa tek bir kez mi oldu?

1 kez oldu gördüğüm kadarıyla.

Hocam çok da rahat olmanız gereken bir durum olmayabilir. Bir tarama yapmalısınız her ihtimale karşı. Herhangi bir Windows hizmeti de başlıyor olabilir bir malware de olabilir.

Hocam çok da rahat olmanız gereken bir durum olmayabilir. Bir tarama yapmalısınız her ihtimale karşı. Herhangi bir Windows hizmeti de başlıyor olabilir bir malware de olabilir.

Malwarebytes ile taratacaktım ama bilgisayara antivirüs programı indirmeyi çok sevmiyorum illaki dosya kalıyor bilgisayarda başka bir çözümi var mıdır ya da Malwarebytes kurayım mı?

Malwarebytes ile taratacaktım ama bilgisayara antivirüs programı indirmeyi çok sevmiyorum illaki dosya kalıyor bilgisayarda başka bir çözümi var mıdır ya da Malwarebytes kurayım mı?

Görev Yöneticisi'ni açıp garip bir şeyler var mı diye bakabilirsin kesin çözüm olmasa da. Antivirüs kurmaktan da çekinmenize gerek yok sürekli arka planda açık bırakmanıza da gerek yok zaten. İnternete girdiğinizde falan açabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı