Bilgisayarı açınca CMD açılıp kapanıyor

Leksas

Centipat
Daha fazla  
Virüs olduğunu düşünmüyorum çünkü gerçekten çok dikkat eden biriyim, Google'a bile girmem bilgisayardan.
Başlıktaki gibi bilgisayarı açtığımda komut istemi yarım saniye içinde açılıp kapanıyor.
Windows 11 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İptal edebileceğin bir şey yapmıyorsun. İndirdiğin gibi o sürümden başlatıyor seni
Tamamdır anladım, bazı uygulamalarda deneme sürümünü kullanmak için kart bilgisi istiyor süre bittikten sonra otomatik para çekiyor. Onlar gibi sandım teşekkürler.

Tamamdır anladım, bazı uygulamalarda deneme sürümünü kullanmak için kart bilgisi istiyor süre bittikten sonra otomatik para çekiyor. Onlar gibi sandım teşekkürler.

Evet evet fark ettim neden bu soruyu sorduğunu ama o sistem yok bunda.

Evet evet fark ettim neden bu soruyu sorduğunu ama o sistem yok bunda.

Tarama yaptım bir şey çıkmadı. Hocam acaba Logitech F710 Gamepad'den dolayı olmuş olabilir mi çünkü USB'si takılıydı ve o USB takılıyken bazen bilgisayar kapanırken hata veriyor. Forumda aynı Gamepad'le bu sorunu yaşayanları görmüştüm.

Olabilir hocam bir yazılım çalıştırıyor sonuçta. Taramadan bir şey çıkmadıysa endişelenmenize gerek yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…