Bilgisayarı açınca Google'da garip siteler açılıyor

Gary Coleman

Hectopat
Önce bir CMD açılıyor, sonra kapanıyor ve Google'da herhangi bir site açılıyor ama bazen bağlanmıyor. Mesela htx com, mexc com, bir de gamdom diye bir kumar sıtesı çıkmıştı. Ne yapsam duzelır format dışında?

Son düzenleyen: Moderatör:

İşe yaramazsa;

Önce bir CMD açılıyor, sonra kapanıyor ve Google'da herhangi bir site açılıyor ama bazen bağlanmıyor. Mesela htx com, mexc com, bir de gamdom diye bir kumar sıtesı çıkmıştı. Ne yapsam duzelır format dışında?

Güvenli mod kullanarak Malwarebytes ile taratın.

Antivirüs programı indirip tam tarama yapın. Eğer bir sorun gözüküyorsa program size riskleri temizle adı altında bir tuş sunar. Tuşa basarak var olan riskleri temizleyebilirsiniz.

PC'yi güvenli moda alıp taramam ne fark ettirir ben normal şekilde taramaları yapmıştım ve düzelmedi de güvenli moda alınca daha mı dikkatli tarıyor.

Güvenli modda internet bağlantısı grafik kartı sürücüsü gibi programlar açılmıyor. Ses dahi kullanamıyorsun. Yani dosyaların arasına saklanmıyor. Yapman gerekenler

1- Malwarebytes'ı yükle.
2-PC'yi güvenli moda al(internet bağlantısı olmadan)
3-Malwarebytes'ı aç ve Advanced scane tıkla açılan menüden scan for rootkits seçeneğini seçip bütün disklerini seç.
4-taramayı başlat ve bekle.

@Gary Coleman AdwCleaner kullandiniz mi?

Evet hocam ikisini de konuyu açmadan önce yapmıştım, belirtmiştim hatta fakat admin arkadaş düzenlerken onları silmiş üstüne üstlük mute atmış.

Güvenli modda internet bağlantısı grafik kartı sürücüsü gibi programlar açılmıyor. Ses dahi kullanamıyorsun. Yani dosyaların arasına saklanmıyor. Yapman gerekenler.

1- Malwarebytes'ı yükle.
3-Malwarebytes'ı aç ve Advanced scane tıkla açılan menüden scan for rootkits seçeneğini seçip bütün disklerini seç.

Deneyiceğim teşekkürler.

Güvenli modda internet bağlantısı grafik kartı sürücüsü gibi programlar açılmıyor. Ses dahi kullanamıyorsun. Yani dosyaların arasına saklanmıyor. Yapman gerekenler.

1- Malwarebytes'ı yükle.

Ethernet kablosunu mu çekeyim?

Son düzenleme:
Evet hocam ikisini de konuyu açmadan önce yapmıştım, belirtmiştim hatta fakat admin arkadaş düzenlerken onları silmiş üstüne üstlük mute atmış.

Deneyiceğim teşekkürler.

Ethernet kablosunu mu çekeyim?

Hayır güvenli moda normal olarak girdiğinizde zaten internet bağlantınız olmayacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı