Bilgisayarı açınca internet hızı düşüyor

kemalvkula

Centipat
Daha fazla  

Arkadaşlar olayı daha iyi anlamanız için videosunu da çektim. PC açtığım an internet bağlantısı olsun olmasın görüntülerdeki gibi düşüyor. R kaç haftadır uğraşıyorum bazen oluyor bazen olmuyor. Nedenini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçma gelebilir ama bilgisayarınızın ağ sürücülerini güncellediniz mi? Zamanında ağ sürücüsü yüzünden bant genişliğini bozan eski bir bilgisayarım vardı ve sistemi değiştikten sonra çözüldü. Hatta bilgisayarım direkt 2.4 GHz bandını erişilemez hale getiriyordu.

Bilgisayarınızdaki anakart ASUS marka ise gamefirst uygulamasını kontrol etmenizi öneririm. Eğer ASUS değil ise modeminizi sıfırlayıp deneyiniz tekrardan.

Saçma gelebilir ama bilgisayarınızın ağ sürücülerini güncellediniz mi? Zamanında ağ sürücüsü yüzünden bant genişliğini bozan eski bir bilgisayarım vardı ve sistemi değiştikten sonra çözüldü. Hatta bilgisayarım direkt 2.4 GHz bandını erişilemez hale getiriyordu.

Evet güncel. Kaldırıp yeniden yükledim yine aynı, durum değişmedi.

Modem arayüzünden herhangi bir QoS ayarı var mı bakabilir misin?
Belki bant genişliğini bilgisayara veriyordur :)
@Enes3078'in yaşadığı benim de başıma gelmişti.

QoS ayarı yapmadım hiç, kapalı durumda şu an.

Bilgisayarınızdaki anakart ASUS marka ise gamefirst uygulamasını kontrol etmenizi öneririm. Eğer ASUS değil ise modeminizi sıfırlayıp deneyiniz tekrardan.

Anakartım BIOSTAR. Modemi sıfırlamak da bir çözüm olmuyor.

Müşteri hizmetlerini arayıp destek aldım, yarın eve gelecekler. Durumla ilgili güncelleme olursa paylaşacağım. Herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı