Bilgisayarı açınca internet yavaşlıyor

Apx

Decapat
İnternetim normalde bayağı hızlı olmasına rağmen kendi bilgisayarımı açtığım zaman anında yavaşlıyor. Kendi bilgisayarım kapalı olduğu zaman ise gayet hızlı bir biçimde telefonlarımızla hiçbir sorun olmadan kullanabiliyoruz.

Kendi bilgisayarımı açtığım zaman sadece orada değil o ağa bağlanan tüm telefon ve bilgisayarlarda internet yavaşlaması ile karşı karşıya kalıyoruz oyunlarda ping 400-500 sitelere yavaş giriyor.

Çözüm önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Bende de oluyordu OneDrive'dan kaynaklanıyormuş.
İnternet kullanımına Çalıştır - resmon yazarak Ağ sekmesinden bakabilirsin.

Resmon yazdım girdikten sonra ne yapacağım.
| Genel Bakış - CPU - Bellek - Disk - Ağ | kısımları olması lazım. Ağ kısmına tıkla, ağ etkinliği olan işlemler kısmında en çok internet kullanan uygulamayı görebilirsin. En üstte duruyor olması lazım.

Allah razı olsun OneDrive'yı kapattım çok rahatladı internet ping 14-15 düştü sağ ol ama kapatınca gene açılıyor dipten nasıl kapatırım?

Allah razı olsun OneDrive'yı kapattım çok rahatladı internet ping 14-15 düştü sağ ol ama kapatınca gene açılıyor dipten nasıl kapatırım?

Denetim Masası'ndan direkt sil OneDrive'ı. Hiç uğraşma kapatmakla falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…