Bilgisayarı açınca reklam çıkıyor

Konu sahibi: "Midem ağrıyor, ne önerirsiniz?"
Malum kitle: "Kasperksy ile tarat virüs girmiş."

Yeter ya, cidden yeter her konuya her gördüğünüz konuya Kaspersky da Kaspersky. Tamam oldukça kaliteli bir yazılım da arkadaşa reklam çıkıyor reklam. Ransomware, Trojan falan değil reklam bildiğiniz. Bir reklam virüsü için koskoca AV yazılımını kurdurmak nasıl bir mantık?

@xDarkLyne Açıklamış, Anti-Malware kullanılması gerekli. Her önüne gelen güvenlik konusuna Kaspersky önermekten vazgeçin artık.

@brekay01 Ek olarak sisteminizi Hitman.Pro ile taratın, başlangıca atanan zararlıları, reklam virüslerini ek bir güvenlik yazılımına gerek kalmadan temizleyecek. İşe yaramazsa MBAM gibi çözümlere geçebilirsiniz.
 
Konu sahibi: "midem ağrıyor, ne önerirsiniz?"
Malum kitle: "kasperksy ile tarat virüs girmiş."

Yeter ya, cidden yeter her konuya her gördüğünüz konuya Kaspersky da Kaspersky. Tamam oldukça kaliteli bir yazılım da arkadaşa reklam çıkıyor reklam. Ransomware, trojan falan değil reklam bildiğiniz. Bir reklam virüsü için koskoca av yazılımını kurdurmak nasıl bir mantık?

@xDarkLyne açıklamış, anti-malware kullanılması gerekli. Her önüne gelen güvenlik konusuna Kaspersky önermekten vazgeçin artık.

@brekay01 ek olarak sisteminizi Hitman. Pro ile taratın, başlangıca atanan zararlıları, reklam virüslerini ek bir güvenlik yazılımına gerek kalmadan temizleyecek. İşe yaramazsa MBAM gibi çözümlere geçebilirsiniz.

Haklısın hocam. Her şeye Kaspersky öneriliyor bıktım artık.
 
Haklısın hocam. Her şeye Kaspersky öneriliyor bıktım artık.
Önerenlerin de %90'ı orada burada gördüğü, çok popüler olduğu için öneriyor. Kalan %10'luk kısım da ihtiyaca göre öneriyor zaten, bilen kişiler onlar.
 
:LOL: herkes virüs diyor hocam reklam virüslü ama sorun bilgisayarda
İlk önce Windows arama kısmına çalıştır yazın sonra "msnconfig" yazın orada başlangıçda diye bir seçenek var orada Opera'nın üstünde tik vardır onu kaldırın ve yeniden başlat deyin sorun bitti.
 
@xDarkLyne Bak o dediğim kitleden biri mesela.

@LethalSmile Bak güzel dostum, şimdi şöyle ilkokul seviyesinde anlatayım sana. Şimdi bir otoyola ağaç devrilmiş, kaldırılması için diyelim ki vinç gerekli. Yakınlardaki bir depoda da 20 tonluk bir vinç var. Kaldırma kapasitesi de 40 ton diyelim. Ağacı kaldırmak için yeterli.
Ama sen gidip daha uzaktaki bir şehirden, sırf kaldırma kapasitesi daha fazla diye 70 tonluk bir vinci getirtiyorsun oraya. Boşuna zaman, emek harcamış oluyorsun.

Şimdi gel, konumuzla bağdaştıralım. Arkadaşa reklam virüsü girmiş. Bu virüsü kaldırabilecek tonla ücretsiz yazılım var ve hepsi de birkaç tıklamayla işini yapabilecek yazılımlar. Önerdiğim Hitman.Pro gibi. Sen gidip bu arkadaşa Kaspersky öneriyorsun, AV öneriyorsun yani.
Grip olan birine astım ilacı kullandırmak gibi bir şey bu. Eğer senin mantığına sığıyorsa, dil dökmeme gerek yok boşuna. Bizim yakındığımız konu her önüne gelenin Kaspersky önermesi. İşe yarıyor olabilir, ancak daha az eforla daha az zamanla çözülebilecek iken, sırf belirli bir kitle sebebiyle tavsiye edilmesine tepki gösteriyoruz.

Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı