Bilgisayarı açtığımda windows kasmaya başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ismail Çakmak

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2012
Mesajlar
20
Bugün bilgisayarı açtığımda birden windows kasmaya başladı.

Sistemim

Kod:
Intel e5400 işlemci
4 GB RAM
9800 GTX ekran kartı
250 GB  harddisk
Sonra sistemi yeniden başlattım sorun düzeldi ama neden bu kadar belirgin bir şekilde kasıyordu anlamadım. Virüs bulaşmışta olamaz.
 
Binlerce nedeni olabilir. Bir önceki oturumda yüklediğiniz program sistem açılırken bişey kuruyordur mesela... Mavi ekran gelmedikçe sorunu çözmek zor.

Tavsiyemiz güncel yonga seti, ses kartı, ekran kartı sürücüsü. Tamamen güncel Windows ve yine güncel DirectX kullanmanız yönünde.
 
Arkadaşlar bence yazılımla alakası yok. Isınmadan dolayı olabilirmi? Yaz günleri malüm. Sorun düzeldi. Ama bir daha olurmu diye tereddütteyim.
 
Şu programla sıcaklıklara bir bak istersen: Speccy
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bence yazılımla alakası yok.Isınmadan dolayı olabilirmi? Yaz günleri malüm . Sorun düzeldi.Ama bir daha olurmu diye tereddütteyim.

Görende kasanı arabistan çölüne gömdü sancak :D Bilgisayar normal bir şekilde çalışırken tekrar açtığında kasıyor ise sıcaklıktan değildir bence. Çünkü işlemcinin hele hele masaüstünde bi rşey açık değilken kasmaya neden olacak kadar ısınması pek mantıklı gelmiyor.

Başlangıçta çalışan programları kontrol edebilirsin. Açılışı rahatlatacaktır.
 
BilgisayarKurdu haklı, muhtemelen update girdi araya, sana sormadan bir şeyler güncellendi, yüklendi filan o esnada kasıldı PC :) Açılışı kontrol et.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı