Bilgisayarı aktif halde kullanırken uyku moduna giriyor

Nickha

Megapat
Daha fazla  
Virüs olduğunu sanmıyorum yeni format atmıştım, bilgisayarın ekran kartını kırmıştım sinirden, şimdi bilgisayarı ekran kartsız kullanıyorum, fakat bilgisayarı açtıktan 15 dk sonra kendi kendine uyku moduna giriyor ve bir daha çıkmıyor bilgisayarı yeniden başlatmam lazım oluyor, güç seçenekleri ayarlarını da yaptım fakat sorunu çözemedim. Yardımcı olursaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayardaki kapanma süresini uzat istediğin gibi yap ama hiçbir zaman dersen sanırım bilgisayar yanar. Windows 10 gibi bir sürümse söyleyeyim mesajlar butonu var oraya bas odaklanma yardımı butonu açıksa kapat.
Neden bilgisayar uyku modunu gündüz açabiliyor?
Çok fazla bilgisayardan bir şey yaparsan uyku moduna giriyor. Bu senin iyiliğin için devreye girer.
Uyku modunda neler oluyor?
Uyku modunda örneğin Yandex'e girersen uyku modunu kapatmadığın sürece uzun saatler sonrasında bile Yandex açılmaz.
İyi günler...😇
Not: Ben odaklanma yardımına uyku modu diyorum derdini sonra anladım.😁

Son düzenleme:
Bilgisayardaki kapanma süresini uzat istediğin gibi yap ama hiçbir zaman dersen sanırım bilgisayar yanar. Windows 10 gibi bir sürümse söyleyeyim mesajlar butonu var oraya bas odaklanma yardımı butonu açıksa kapat.
Neden bilgisayar uyku modunu gündüz açabiliyor?
Çok fazla bilgisayardan bir şey yaparsan uyku moduna giriyor. Bu senin iyiliğin için devreye girer.
Uyku modunda neler oluyor?
Uyku modunda örneğin Yandex'e girersen uyku modunu kapatmadığın sürece uzun saatler sonrasında bile Yandex açılmaz.
İyi günler...😇
Not: Ben odaklanma yardımına uyku modu diyorum derdini sonra anladım.😁

Windows 8.1 kullanıyorum.
Yük altında sıcaklık değerleri artıyor olabilir. Oyundayken sıcaklık değerlerini kontrol et.

Şimdi ise uyku moduna girip ekran bozuluyor fan ayarını%75 yapıyorum işlemcinin işe yaramıyor işlemci ısınmıyor zaten kontrol ediyorum sorunun ne ile ilgili olduğunu falan bilmiyorum maalesef ama işlemci ısınmıyor 300W güç kaynağı var diğer fani %25'e alıyorum egzoz fanını yani, işlemci fanını%75 alıyorum fakat ekran bozuluyor bu sefer de bildiğin monitör bir anda gidiyor ekranda her renk çizgi oluşuyor.
Buna benzer bir durum yaşıyordum hatta konularımdan görebilirsiniz, ekran kartı yazılımını güncelleyip sorunu çözüyordum bilginize.
Ekran kartım yok maalesef alacak param da yok.
Ya lütfen yardımcı olun evde çok sıkılıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı